Descrierea produsului

Cu Mars Duo Set, fiecare călătorie în familie va fi o aventură. Conţinând un landou confortabil şi un cărucior sport, acest set face parte din seria iPro. Poate fi combinat atât cu scaunele auto tip scoică, pentru sugari compatibile Isofix, iPro Baby (i-Size) cât si cu scaunele auto Comfort Fix (ADAC: BUN) - fără nici un adaptor. Căruciorul este dotat cu roţi rezistente la străpungere şi o unitate sport reversibilă, reglabilă până la poziţia întinsă. În plus, căruciorul poate fi încărcat cu o sarcina maximă de 25 kg, iar dimensiunea sa de pliere compactă se potriveşte aproape cu orice portbagaj de maşina.

În landoul confortabil, cu saltea, bebeluşul se va simţi în siguranţa chiar de la bun început. Copertina mare cu parasolar poate fi trasă mult peste copil. Materialele impermeabile şi rezistente la radiaţii UV ale copertinei şi al landoului îl vor proteja pe micuţ în orice vreme. Pentru mai multă circulaţie a aerului, puteţi deschide fermoarul copertinei pentru a deschide partea cu plasă.

Unitatea de şezut uşor, este captuşit fin şi poate fi montat în ambele direcţii. Suprafaţa mare de şedere oferă spaţiu suficient pentru cap şi pentru picioare chiar şi pentru copii mai mari. Spătarul poate fi reglat în poziţia orizontală cu o singură mână, iar suportul pentru picioare este, de asemenea reglabil, făcând Mars potrivit chiar şi pentru nou-născuţi. Copertina mare cu  extensie pentru soare este rezistenta la razele UV şi poate fi trasă mult înainte. Prin fereastra de vizualizare, părinţii îşi pot vedea copilul întotdeauna.  Învelitoarea de picioare inclusa îl protejează pe micuţ de frig, în timp ce centura cu prindere în 5 puncte şi bara din faţă va ajuta să menţineţi copilul în siguranţă.

Datorită cadrului uşor din aluminiu, a roţilor din faţă pivotante şi blocabile, precum şi a suspensiei, Mars este deosebit de uşor de împins. Frâna care acţionează pe ambele părţi oferă siguranţă la fiecare oprire. Iar atunci când este momentul să transportaţi acest extraordinar cărucior, puteţi să-l pliaţi pur şi simplu la o dimensiune compacta împreunaă cu unitatea de şezut. Însoţitorul perfect pentru călătorii şi viaţa de zi cu zi.

 

Recomandare: Vă recomandăm cu mare încredere atât scaunele auto iPro Baby cât şi cele Comfort Fix, precum şi baza lor. Aceste două scaune auto tip scoică, pentru sugari, pot fi instalate pe cadrul căruciorului fără nici un adaptor astfel, rezultând un sistem de călătorie practic pentru plimbări scurte în oraş.

Greutate: 10 kg