Descrierea produsului

  • Set cărucior de înaltă calitate pentru oraş şi suburbii
  • Roţi pentru toate tipurile de teren
  • Textile exclusive şi durabile
  • Cel mai uşor set de cărucior de la Hauck
  • Unitate sport uşoară şi reversibilă cu poziţie pentru somn

Acest cărucior modern şi elegant conţine unitatea sport şi landoul. Veţi iubi materialele sale fine şi roţile petru toate tipurile de teren care pot fi lăsate libere să vireze sau pot fi blocate pe direcţia înainte! Saturn R este perfect pentru excursii frumoase în familie şi odată pliat devine compact, perfect nu numai pentru viața de zi cu zi, ci şi pentru călătoriile dumneavoastră.

Oraş şi ţara. Roţi pentru toate tipurile de teren şi suspensiile încadrate fac din acest cărucior  o adevarată distracţie. Roţile din faţaă pot fi blocate sau pot rămâne pivotante. Mânerul este moale şi reglabil pe înălţime, având ataşat un suport pentru pahar. Împreuna cu unitatea sport Saturn este uşor de pliat şi compact, prin urmare, ideal pentru a economisi spaţiu.

Landoul Saturn. În combinaţie cu landoul, puteti folosi Saturn direct de la naşterea bebeluşului. Landoul bine căptuşit şi cu salteaua moale, oferă un sentiment de siguranţă de la bun început.

Două direcţii – ambele elegante şi atât de confortabile. Unitatea sport este deosebit de uşoară şi, prin urmare, uşor de inversat. În acest fel, micuţul poate să alege între a se uita la dumneavoastră sau la împrejurimi. Materialele de înaltă calitate sunt moi şi confortabile, dar totuşi foarte durabile. Spătarul poate ajunge în poziţia de somn, folosind doar o singură mână, iar suportul pentru picioare este reglabil. Atunci când copertina este trasă în faţă, aceasta oferă o protecţie maximă împotriva soarelui, a vântului şi a ploii. Setul include, de asemenea, o husă de picioare care oferă protecţie suplimentară. Mânerul reglabil în funcţie de înaltime poate fi reglat individual.

Cel mai important: centura cu prindere în 5 puncte şi bară frontală garantează siguranţa copiilor dumneavoastră în orice moment, în timp ce frâna de picior oferă stabilitate în timpul opririlor.

Până la 25 kg! Acum puteţi folosi căruciorul Saturn R pentru o perioada  lungă, deoarece susţine până  la 25 kg. Asta înseamnă că îndeplinim în mod voluntar cerinte care depasesc standardele legale.

 

  •             Rezultate foarte bune la testul ADAC pentru Setul Comfort Fix
  •             Spumă absorbantă de energie în zona capului şi a umerilor
  •             Pentru autovehicule ce au conectori Isofix
  •             Ghidaje speciale pentru montarea corectă a scaunului auto
  •             Indicatori color pentru instalarea corectă
  •             Eliberare cu o singură mână pentru carucioare şi baza Isofix

Scaunul auto Hauck Comfort Fix şi baza sa au câștigat cele mai bune rezultate ale testării de către ADAC, cu cele mai bune rezultate (2.1).

Setul Comfort Fix constă din scaun auto Comfort Fix şi baza Comfort Fix Isofix.

Comfort Fix a fost aprobat pentru bebeluşi de la naştere până la o greutate de 13 kg, în conformitate cu ECE 44/04. Dispune de o spumă probată, patentată, cu absorbţie de energie în zona capului şi a umerilor, care a obţinut rezultate optime la testele de accident. Au fost utilizate materiale stretch de înaltă calitate, respirabile, astfel încât copilul dvs. să se simtă întotdeauna confortabil pe scaunul auto. Protecţia capului şi perna reductoare de unghi sunt incluse.

Combinaţi scaunul auto Comfort Fix cu baza Comfort Isofix în maşina. Baza ISOFIX poate fi asigurată în vehicule care au o conexiune ISOFIX. Este uşor de montat în vehicul cu doar câteva acţiuni. Pur si simplu ridicaţi conectorii ISOFIX la 180 de grade - blocaţi pe poziţie - aţi terminat. Baza se deblochează cu un mecanism cu o singura mână şi se blochează automat după ce a fost poziţionat pe podeaua vehiculului. Acest lucru exclude practic riscul utilizarii incorecte.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru montarea scaunului auto Comfort Fix pe bază. Pentru a face acest lucru, pur şi simplu poziţionaţi Comfort Fix central pe bază. Ghidajele speciale vor asigura că sistemul Comfort Fix alunecă în mod corect în bază şi se blochează acolo. Indicatoarele vizuale arată dacă carcasa scaunului şi baza sunt blocate sau fixate corect în ISOFIX. Acest lucru garantează o siguranţă optimă.

Comfort Fix poate fi scos din Baza Isofix prin sistemul de deblocare cu o singură mână, astfel încât copilul dvs. să rămâna pe scaunul auto şi să doarmă când montaţi scaunul auto pe cadru. Căruciorul dvs. se transformă repede într-un sistem inteligent Shop'n Drive.

 

Atribute
Dimensiuni asamblat carucior 87 x 59 x 99 cm
Dimensiuni pliat carucior 85 x 59 x 39 cm
Dimensiuni roti spate: 26 cm fata: 17.5 cm
Greutate carucior 11,10 kg
Greutate produs scoica + baza 9,4 kg
Potrivit de la 0 luni pana la 13 kg
Roti carucior: pline cu profil din cauciuc
Dimensiuni
Latime sezut carucior 30 cm

Carucior 4 in 1 Saturn R Duoset + scaun auto Comfort fix si baza isofix Caviar Stone

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra