Descrierea produsului

NICO PLUS – UN CARUCIOR PENTRU OAMENI ACTIVI

 

Ești în mobilitate? Nu vă plac limitele? Nico Plus este un cărucior multifuncțional pentru tine! Datorită proiectului modern al căruciorului de tip combi, acesta poate fi utilizat ca un cărucior tip landou sau ca cărucior tip sport- fără a desprinde și atașa module separate. Funcționalitatea modelului Nico Plus și dimensiunile sale compacte după rabatare fac ca depozitarea și transportul acestui cărucior să fie foarte ușor.

 

UN CARUCIOR - MULTE POSIBILITĂȚI

Caruciorul multifunctional   Nico Plus este soluția perfectă pentru persoanele care  asteapta o abordare practică.

Datorită acestuia, nu trebuie să vă gândiți unde sa depozitati  scaunul sport în timp ce așteptați  să crească copilul pentru a utiliza căruciorul in varianta sport

De asemenea, nu este nevoie să găsiți un loc pentru landou după ce micul pasager creste si nu ii mai este potrivit. În acest model, landoul și unitatea scaunului sunt un singur modul. Economisește spațiul, nu-i asa?

Rucsacul este echipat cu un înveliș din material care protejează de vânt.

Capotina este reglabilă, astfel încât să îi puteți seta cu ușurință unghiul, protejând copilul de soarele intens.

Prin dezvelirea plasei de ventilație, oferiți un flux de aer suplimentar pentru tânărul pasager aflat in carucior.

 

UNITATE DE SCAUN COMODĂ

Nico Plus este, de asemenea, un cărucior extrem de confortabil. O saltea moale oferă suport confortabil tânărului pasager. Centurile reglabile cresc odată cu copilul - au fost concepute pentru a oferi confort și siguranță copilului de la naștere până la vârsta de 3 ani. Puteți atașa căruciorul orientat spre dvs. sau departe de dvs. - apăsați și țineți apăsate butoanele de pe ambele părți ale scaunului, apoi ridicați modulul și atașați-l.

La fel ca în versiunea de landou , în cărucior puteți regla pe scară largă unghiul copertinei. În plus, puteți regla spătarul pentru a obține o poziție culcată, pe jumătate așezată sau așezată. Suportul pentru picioare este, de asemenea, reglabil. În plus, îl puteți desfasura - deci va funcționa bine și pentru copiii cu picioare lungi. Husa pentru picioare detașabilă protejează de vânt și oferă confort chiar și în timpul plimbărilor reci de iarnă.

 

UN CADRU PENTRU FIECARE DRUM

Nico Plus este un cărucior care oferă confort în timp ce conduceți pe diferite suprafețe. Roțile mari Flexy nu necesită pompare și oferă elasticitatea anvelopelor clasice pompate cu aer. Sistemele SAS și DMS sunt responsabile de absorbția șocurilor și împiedică blocarea roților în timp ce conduceți pe suprafețe neuniforme.

Cadrul căruciorului Nico Plus poate fi pliat în mod convenabil până la o dimensiune compactă. Pentru a face acest lucru, nu este nevoie să folosiți forța sau să scoateți scaunul din cadru. Datorită tuturor acestor lucruri, Nico Plus este un cărucior pe care îl puteți folosi aproape oriunde - de la mersul pe trotuarele și promenadele orașului, prin excursii de vară pe trasee forestiere, până la plimbări de iarnă prin trasee acoperite de zăpadă într-o stațiune montană.

 

* Atentie culorile indisponibile se aduc la comanda in 3 saptamani !!!

Carucior multifunctional Bebetto Nico Plus si scaun auto

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra