Descrierea produsului

Chicco Trio Best Friend Plus Light, atat de simplu si intuitiv, dar atat de performant, este cel mai bun aliat al parintilor aflati in cautarea unei solutie moderne si inteligente. Este conceput in mod special pentru noile inceputuri, in care libertatea este chiar mai frumos perceputa decat inainte.

 
 
Sistem modular din 3 piese stilizate si compacte:
- landou
- scaun auto
- carucior sport
 
1. Landou Trio Best Friend Plus Light
 
- recomandat de la nastere pana la la 6 luni (10 kg)
- structura semi-rigida, ideala pentru parintii care cauta o solutie inovatoare si eleganta pentru primele luni de la nasterea copilului.
- usor ca greutate si extrem de functional fara a compromite confortul micutului, reprezinta solutia perfecta pentru fiecare zi de plimbare inca de la nastere, datorira saltelutei matlasate din interiorul landoului.
Caracteristici si beneficii:
- abilitate - usor ca greutate (3.6 kg) si usor de manevrat
- confort pentru bebelusi - echipat cu o salteluta moale si confortabila care garanteaza un somn linistit si o pozitie corecta
- multifunctional - datorita husei pentru protectie, extensibila, extrem de practica impotriva vantului si vremii reci.
- husa cu dubla functionalitate putand fi utilizata atat pentru landou, cat si pentru carucior.
Caracteristici tehnice:
- dimensiuni: 55 x 45 x 77 cm
- greutate: 3,6 kg
 
2. Scaun auto Trio Best Friend PLus Kaily (de la nastere la 13 kg)
 
- este omologat pentru transportul copiilor vand o greutate de pana la 13 kg (grupa 0+) in concordanta cu regulamentul ECE R44/04.
- se instaleaza in sensul invers directiei de mers a masinii.
- usor si functional, este cel mai bun aliat in calatoriile cu masina sau caruciorul inca de la bun inceput
Caracteristici si beneficii:
- montare facila pe cadrul caruciorului
- sigur si confortabil: echipat cu centuri cu prindere in 3 puncte de siguranta; dotat cu un adaptor pentru nou-nascuti, asigurand o pozitie sigura si confortabila inca de la nastere; ceturile sunt imbracate in protectii captusite pentru umeri si intre picioruse pentru un plus de confort.
- capotina este impermeabila, astfel incat ofera protectie impotriva ploii sau ninsorii atunci cand scoica este montata pe carucior.
Caracteristici tehnice:
- dimensiuni: 57 x 45 x 63 cm
- greutate: 3,6 kg
 
3. Caruciorul sport Trio Best Friend Plus Light, 6 luni+
 
- conceput pentru a imbunatati viata parintilor, Best Friend este un carucior cu un mecanism foarte simplu si intuitiv. Sezutul care balanseaza, confortabil si relaxant dispune de un sezut care se poate monta atat cu fata, cat si cu spatele catre parinti, printr-o simpla miscare.
- manerul, imbracat in piele ecologica de calitate superioara, ofera caruciorului un stil deosebit.
- inchidere cu o singura mana, tip carte.
- extraordinar de compact atunci cand este pliat - datorita mecanismului unic de inchidere, fie ca se pliaza cu sezutul montat in ambele configuratii, fie ca se pliaza doar cadrul, fara sezut
- confortabil in orice situatie - sezutul care balanseaza, ajustabil in 3 pozitii, suportul pentru picioare si manerul reglabile ajuta parintii si copilul deopotriva sa adopte cea mai confortabila si ergonomica pozitie.
- protectie maxima indiferent de vreme: capotina extensibila, dotata cu un fermoar ascuns, este impermeabila si este ideala atat in zilele insorite dar si in cele ploioase sau in cele care ninge.
- usor de "condus" - caruciorul este echipat cu amortizoare pe toate rotile si rulmenti pe rotile din spate, pentru deplasari line si placute.
- recomandat pana la varsta de 3 ani (15 kg)
 
Caracteristici tehnice:
- dimensiuni laterale: 105 x 94 cm
- dimensiuni frontale: 105 X 60 cm
- dimensiuni pliat: 76,5 x 60 x 24,5 cm
- greutate: 10 kg

Carucior copii trio Chicco Best Friend Plus Light SilverLeaf 0 luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra