Descrierea produsului

Acest carucior usor si compact este tovarasul perfect pentru parintii urbani. Eagle 4S ofera confortul maxim in cel mai mic pachet. Multumita pozitiei pentru somn, precum si posibilitatii de a fi combinat cu landoul compatibil sau scaunul tip scoica iPro Baby sau Comfort Fix, acest carucior sport poate fi folosit chiar de la nastere. Pliat la dimensiuni reduse, Eagle 4S poate fi transportat confortabil pe umar.

Unitatea de sezut captusit fin este reversibil si poate fi montat in ambele directii. Atat suportul pentru picioare, cat si spatarul pot fi reglate in pozitie intinsa, in timp ce copertina cu extindere poate fi trasa mult inainte. In plus, copertina este echipata cu o fereastra de vizualizare, realizata din plasa pentru o mai buna circulatie a aerului.

Manerul de impingere al caruciorului este moale la atingere si poate fi reglat pana la 30 cm in inaltime. In acest fel, atat parintii scunzi, cat si cei inalti imping confortabil caruciorul Eagle 4S. Datorita celor patru roti de confort, precum si a sasiului usor suspendat, Eagle 4S este foarte usor de manevrat. Rotile din fata sunt pivotante, dar pot fi si blocate. Linia alba a rotilor asigura o vizibilitate mai buna pe intuneric. Centurile de siguranta captusite si cu prindere in 5 puncte, bara de protectie, precum si frana pentru parcare va ajuta sa mentineti copilul in siguranta.

Caruciorul usor din aluminiu poate fi pliat foarte compact. Acest lucru va permite sa transportati Eagle 4S chiar si in masini mici, sa il depozitati acasa sau sa transportati cu usurinta caruciorul peste umar de cureaua de transport captusita.

Sugestia noastra. Complementar pentru caruciorul Eagle 4S, oferim deasemenea landoul compatibil, precum si scaunele auto tip scoica hauck Comfort Fix si hauck iPro Baby (necesitate adaptori, disponibili separat, pentru montarea pe cadrul caruciorului) și baza ISOFIX a fiecaruia. Un produs cu toate optiuniule.

Dimensiuni asamblat : 91 x 55 x 104 cm

Dimensiuni pliat : 66 x 55 x 25.5 cm

Greutate carucior : 6.9 kg

Diametru roti : fata 14 cm spate 15 cm

Carucior Eagle 4S Melange Grey

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra