Descrierea produsului

De asemeni, este ideala pentru fratii/copii cu varste apropiate putand fi combinat si cu scaun auto de grupaq 0+. Cele doua atasamente li se pot schimba directia de mers in orice directie. In functie de starea de spirit a copiilor si a parintilor, numarul de locuri pot fi montate cu fata sau cu spatele la directia de mers. Micii pasageri pot sta fata in fata sau spate in spate. Maner telescopic, ajustabil pe inaltime. Caruciorul este extreme de flexibil si adaptabil cu unghi de intindere optimizat pentru starea de sanatate a coloanei vertebrale. Caruciorul Zoom poate fi transformat intr-un sistem de calatorie impreuna cu un scaun auto de grupa 0+ si un adaptor adecvat. Cand este pliat este compact de aceea este usor de utilizat si practic. Plierea caruciorului pe timpul transportului este asigurata printr-un sistem de blocare a plierii, usor de utilizat.

Caruciorul poate fi accesorizat de tip : 2 in 1 sau 3 in 1 , cumparandu-se separat landourile de nou nascut  (classic /Doozy), cosuletele auto 0-13 kg.(Hazel) sau cos de cumparaturi (sau pentru animalul de companie).


Varsta: 3 luni -3 ani (0-3 ani cu landou sau scoici)
Greutate maxima 30 kg

Compatibil cu:
ABC Design Hazel
ABC Design Doozy
Cybex Aton Basic, Aton, Aton 4, Aton Q, Cloud Q
kiddy Evolution pro, Evolution pro 2, Evolunafix
Maxi Cosi Citi SPS, CabrioFix, Pebble

Dimensiuni produs asamblat (lxl) 121 x 60 cm
Înaltime maner ghidare 95-111,5

Bebelusul poate fi mereu cu tine

Dimensiuni produs pliat (lxlxî) 85 x 60 x 57 cm
Dimensiuni ale scaunului de atasat la carucior (lxl)22 x 32 cm
Dimensiunile spatarului caruciorului (lxî) 32 x 54 cm
Greutate bruta cu scaun sport 17,3 kg

Trebuie sa te deplasezi cu masina pentru cateva calatorii? Atunci pur si simplu ia scaunul auto cu tine. (hazel se achizitioneaza separat). In doar cativa pasi simpli, acest scaun poate fi montat in masina si transformat intr-un sistem practic de transport.

Poti dormi linistit in carucior
Ochii inchisi, caruciorul transformat
Lumea este un loc interesant, dar copiii nu sunt pregatiti sa o descopere, daca nu sunt suficient de odihniti. Suportul ajustabil pentru spate in combinatie cu suportul reglabil pentru picioare, ii asigura bebelusului un somn odihnitor. Lungimea poate fi de asemnea ajustata astfel incat sa se potriveasca exact bebelusului.

Pentru a veni in ajutorul vostru ne putem face mici.
Carucirul tau poate intra in cel mai mic portbagaj
Nu fiecare portbagaj ofera suficient spatiu pentru a transporta un carucior. Toate carucioarele noastre pot fi pliatepentru a economisi spatiu. Pentru a ajunge la dimensiuni si mai mici, rotile se pot detasa.

Postura sanatoasa pentru copilul tau
Indiferent daca copilul este treaz si incearca sa descopere lumea sau este adormit. Spatarul reglabil, asigura in pozitia culcat o relaxare ergonomica, optimizata pentru confortul copilului tau.

Va fi mai usor pentru parintii tai
Pentru cei mici sa intre si sa iasa cu usurinta
Uitati de acele bare din fata care mereu va stau in drum. Bara din fata este usor de scos sau de pus reprezentand un avantaj pentru confortul copilului si parintilor fara a neglija siguranta!

Te voi proteja
Protectie perfecta pentru soare
Plimbarile de vara sunt ceea ce pe noi toti se bucura cel mai mult. De aceea, este esential sa fim protejati împotriva caldurii intense a soarelui. Parasolarul de pe carucior ofera copilului tau un loc protejat în umbra.

M-am gândit la toate
Accesorii:

Practic , simplu si inteligent : Accesoriul universal permite accesoriilor, cum ar fi umbrela de soare , geanta cu schimburi sau suportul pentru pahare care urmeaza sa fie atasat direct la carucior . Nu aveti nevoie de cârlige sau curele : exista pâna la patru puncte de fixare pentru accesoriile ABC Design , montate fie pe ambele parti ale scaunului sau a mânerului .

Optionale (NU sunt incluse) :
Adaptor pentru scaun auto 0-13 kg.

Cos de cumparaturi/ cos pentru animale de companie.

Aparatoare de ploaie
Kit Capota Salsa, Zoom
Pernuta nou-nascut Konfort
Landou hard (cu 1 adaptor)
Landou auto Doozy ( cu adaptori)
Geanta Classic
Geanta Fashion
Scaun auto 0-13 kg. Hazel (cu adaptori)
Invelitoare de picioare Boot
Port bebe 0-3 ani de iarna
Spita kit reflectorizant
Organizator de carucior
Paturica
Pernuta memory
Plasa de insecte
Suport de pahar
Suport universal de telefon
Umbreluta

Carucior gemeni Zoom Street ABC Design 2018

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra