Descrierea produsului

Carucior Holiday dublu Aqua Green Britax

PLIERE COMPACTA CU BLOCARE AUTOMATA

Cu o pliere usoara, caruciorul se reduce la o dimensiune compacta, care nu este numai libera, ci si usor de manevrat.Datorita blocarii automate a plierii, puteti fi sigur ca ramane in acest fel pana cand doriti sa-l utilizati din nou.

CENTURA DE TRANSPORT

Centura convenabila de transport atasata caruciorului va permite sa o purtati peste umar, mentinand ambele maini libere pentru cel mic.

UNITATE DE SCAUN CU PANOURI DE PLASA

Pentru a va mentine copilul confortabil in zilele calduroase, unitatea de scaun are panouri de plasa pe partile laterale si pe partea superioara a scaunului pentru o circulatie mai buna a aerului.

COPERTINA CU PARASOLAR

Cand iesiti o plimbare placuta, copertina cu parasolar va ofera umbra de protectie micului pasager.

CENTURA DE SIGURANTA ADJUSTABILA

Pentru a va mentine copilul in siguranta si confortabil in timp ce cresc, centura de prindere in 5 puncte, poate fi reglat in pozitii de inaltime si este potrivit pentru copii de pana la 15 kg.Captusit cu pernite toracice este asigurat un confort suplimentar astfel incat sa puteti fi sigur ca copilul dumneavoastra este in siguranta.

ROTI CU MASA USOARA CARE NU SE POT GAURI

Ultimul lucru pe care il vrei atunci cand iesi la plimbare cu micutul tau este o pana de cauciuc.Prin urmare, anvelopele sunt lipsite de perforare astfel incat sa va bucurati de calatoria dumneavoastra.

ROTI FRONTALE PIVOTANTE

Rotile frontale pivotante asigura o manevrare mai buna atunci cand mergeti la plimbare cu micutul.

MANERE CAPTUSITE CU MATERIAL MOALE

Manerele sunt captusite cu material moale pentru confortul sporit atunci cand sunteti afara.

COSURI DE DEPOZITARE

Cosurile de depozitare sunt usor accesibile si ofera spatiu pentru toate lucrurile de care aveti nevoie atunci cand sunteti afara cu copilul.

SUSPENSIA ROTII DIN FATA

Datorita suspensiei rotii din fata, copilul dumneavoastra va avea o plimbare usoara, chiar si pe suprafete abrupte.

Inclinarea spatarului

Puteti face calatoria copilului, chiar si mai convenabila cu spatarul inclinat. Spatarul poate fi inclinat independent, ceea ce va ofera flexibilitatea de a oferi o pozitie de dormit relaxanta pentru fiecare copil individual.

HOLIDAY DOUBLE
Caracteristici:

Calatorie usoara

Remarcabil de portabil si usor de manevrat, BRITAX HOLIDAY DOUBLE cantareste doar 9 kg, facandu-l cel mai usor carucior dublu din gama noastra. Indiferent unde mergeti, marimea compacta il face un partener de calatorie perfect, pentru a va deplasa cu doi copii in zone aglomerate.

Calatorie compacta 

Cu o pliere compacta, rapida si usoara, Britax Holiday Double are o dimensiune destul de mica de pliere - iar blocarea automata a acesteia, o pastreaza in acest fel.In plus, caruciorul sta in mod convenabil pe rotile sale atunci cand este pliat.

Calatoriti cu usurinta 

Oriunde si cum calatoriti, BRITAX HOLIDAY DOUBLE este solutia perfecta pentru calatoriile cu doi copii mici. Usor si compact, spatarul inclinat asigura o pozitie relaxata de dormit pentru copiii dumneavoastra. Si pentru o libertate completa, centurile care transporta bagajele va permit sa purtati bagajele fie pe umar, fie ca un rucsac.

Suport pentru picioare

Pentru a mentine copilul mai confortabil, suportul pentru picioare ofera un suport confortabil picioarelor copilului dumneavoastra.

Carucior Holiday dublu Aqua Green Britax

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra