Descrierea produsului

 

Rapid 3R - Distractie placuta la conducere, garantata cu acest minunat carucior offroad si rotile sale pentru toate terenurile! Tesatura moale, cadrul bicolor si plierea cu o singura mana, va vor umple de entuziasm.

Pentru orice teren. Datorita rotilor mari de teren si a rotii din fata care se roteste si se poate bloca, Rapid 3R este foarte agil si este destinat in special pentru un teren neuniform. Comoara dumneavoastra sigur se va bucura de scaunul confortabil si mare, care poate fi adus in pozitie culcat prin tragerea curelei. Suportul pentru picioare este de asemenea reglabil, iar copertina mare poate fi trasa in fata cand deschideti fermoarul. In momentul in care este deschis fermoarul copertinei, apare o zona de material din plasa, care ofera o ventilatie optima. Manerul moale si confortabil poate fi ajustat la o inaltime de 30 cm si astfel adaptat la inaltimea dvs. Datorita materialelor de inalta calitate si cadrului bicolor, Rapid 3R va atrage cu siguranta atentia.

Inchidere compacta si rapida.  Rapid 3R poate fi pliat  in cateva secunde cu o singura mana, in timp ce bucla de eliberare se dubleaza ca maner de transport. In acest fel, va fi foarte usor sa transportati caruciorul in autobuz sau pe scari - avand o mana intotdeauna libera pentru cel mic. Si, desigur, Rapid 3R poate fi depozitat astfel incat sa econmisiti spatiu, chiar si in cele mai mici masini.

In siguranta in miscare. Siguranta maxima este garantata datorita centurii de prindere cu 5 puncte si a barei de protectie din fata. In timpul opririi, frana de picior ofera o stabilitate optima ac?ionand pe ambele parti.

Totul merge impreuna. Fiind compatibil cu caruciorul Rapid 3R va recomandam scaunul auto Comfort Fix pentru bebelusi. Combinand cele doua produse rezulta un sistem practic Shop n Drive. In timpul excursiilor efectuate cu masina, scaunul auto Comfort Fix ofera o siguranta maxima in orice moment datorita sistemului sau patentat de protectie la impact lateral. Baza Isofix pentru scaunul auto Comfort Fix este disponibila separat.

Ca si alternativa, oferim Rapid 3R, de asemenea, ca si set trio, impreuna cu scaunul auto si landoul pentru bebe.

Stiftung Warentest si ADAC au evaluat setul hauck Comfort Fix Set cu rezultatul testului "GUT" (revista 11/2018). Comfort Fix Set este nu doar cel mai bun set testat in categoria scaune auto pentru nou nascuti cu Baza Isofix, dar si castigatorul raportului pret / performanta.

Pana la 25 kg. Rapid 3R poate fi incarcat pana la 25 kg, facandu-l partenerul ideal pana la varsta de 5 ani, promitand o utilizare foarte lunga. In acest fel, satisfacem in mod voluntar, cerinte peste standardele legale.

  • Carucior offroad de familie cu roti pentru toate tipurile de teren
  • Textile de inalta calitate si cadru bicolor
  • Pliere rapida si compacta cu o singura mana
  • Copertina generoasa cu posibilitate de ventilare
  • Combinabil cu scaunul auto Comfort Fix si cu baza - Stiftung Warentest: rezultatul testului : GUT (BUN)

Dimensiuni asamblat: 109 x 61 x 107 cm

Dimensiuni pliat: 88 x 61 x 39 cm

Greutate produs: 11.55 kg

Roti: pline cu profil din cauciuc

 

Carucior Rapid 3R Charcoal Hauck

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra