Descrierea produsului

  • Carucior de inalta calitate pentru oras si zone rurale
  • Roti pentru toate tipurile de teren
  • Materiale exclusiviste si durabile
  • Scaun sport usor si reversibil cu pozitie pentru somn
  • Usor si de dimensiuni mici la pliere

Acest carucior modern si elegant poate fi combinat cu scaunul pentru masina iPro Baby si landoul Saturn. Veti iubi acest carucior datorita materialelor din care este fabricat si rotilor pentru toate tipurile de teren, perfect pentru excursii frumoase in familie. Odata pliat devine compact, perfect nu numai pentru viaČ›a de zi cu zi, ci si pentru calatoriile dumneavoastra.

Pentru oras si zone rurale. Rotile pentru toate tipurile de teren si suspensiile acestui carucior  garanteaza distractie maxima. Rotile din fata pot fi blocate sau pot ramane pivotante, iar manerul este moale si reglabil pe inaltime, avand atasat un suport pentru pahar. Impreuna cu unitatea sport, Saturn este usor de pliat la o forma compacta, prin urmare, ideal pentru a economisi spatiu.

Doua directii – ambele elegante si confortabile. Materialul fin si foarte rezistent de pe unitatea sport este pur si simplu confortabil pentru cel mic. Unitatea sport este deosebit de usoara si, prin urmare, usor de inversat, in acest fel, micutul dumneavoastra poate alege intre a se uita la dumneavoastra sau la imprejurimi. Spatarul poate ajunge in pozitia de somn, folosind numai o mana, iar suportul pentru picioare poate fi reglat. Iar atunci cand copertina este trasa in fata, ofera o protectie maxima impotriva soarelui, a vantului si a ploii. Setul include, de asemenea, o husa de picioare care ofera protectie suplimentara. Manerul reglabil in functie de inaltime poate fi reglat individual.

Cel mai important: centura cu prindere in 5 puncte si bara frontala garanteaza siguranta copiilor dumneavoastra in  orice moment, in timp ce frana de picior ofera stabilitate in timpul opririlor.

Combina si Mixeaza. COMBINATIILE DESTEPTE va permit sa utilizati Saturn R chiar si pentru NOU NASCUTI.

LANDOUL Saturn. In combinatie cu landoul disponibil separat (Saturn-pram), puteti folosi Saturn chiar de la nasterea bebelusului. Salteaua moale si copertina bine structurate, ofera un sentiment de siguranta de la bun inceput.

iPro Baby – SCAUN AUTO BEBELUSI. Pentru nou-nascutul dumneavoastra, recomandam iPro Baby disponibil separat, care a fost testat in conformitate cu cea mai recenta norma i-Size si care poate fi folosit mult mai mult decat orice scaun tradiČ›ional de masina pentru copii. Combinand iPro Baby cu cadrul Saturn rezulta un sistem Shop'n Drive agil, care va permite sa faceti o plimbare chiar si in magazinele mici. Iar in masina, acesta ofera siguranta maxima datorita sistemului sau modular de protectie impotriva impactului lateral.

iPro BASE. Atunci cand utilizati iPro Baby in masina, va recomandam baza iPro ca si produs complementar. Alternativ, este disponibil si ca iPro Baby Set, alcatuit din scaunul pentru masina iPro Baby si baza iPro. Baza este de asemenea utilizabila pentru scaunul pentru masina iPro Kids.

 

Pana la 25 kg! Acum puteti folosi caruciorul Saturn pentru o perioada  lunga, deoarece transporta pana la 25 kg. Aceasta inseamna ca indeplinim in mod voluntar cerinte care depasesc standardele legale.

Greutate: 11 kg

Carucior Saturn R Denim Silver

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra