Descrierea produsului

Acoperirea tuturor nevoilor este necesitatea oricarui excursionist.

Cu acest carucior confortabil de la Zapf Creation, mamica papusii Baby Annabell poate merge ore in sir in jurul orasului, la plimbare prin parc sau in excursii in aer liber.

Inaltimea manerului acestui carucior inteligent poate fi reglata astfel incat sa fie intotdeauna confortabil pentru micuta ta.

Copertina pliabila este ideala pentru Baby Annabell atunci cand isi doreste sa doarma sau sa admire lumea inconjuratoare.

In calatoriile mai lungi, cand ai nevoie sa iei cu tine o multime de lucruri - exista spatiu suficient pentru depozitare atat in cosul de sub carucior cat si in geanta mare.

In plus, pentru o depozitare practica, setul Baby Annabell Carucior si geanta de la Zapf Creation poate pliat cu usurinta.

Imbracaminte si accesorii originale pentru papusa Baby Annabell Accesorii de calitate superioara ce sporesc imaginatia si ofera noi optiuni si stimuli pentru joc

Setul pentru joaca Baby Annabell Carucior si geanta de la Zapf Creation are acoperis pliabil, maner ajustabil, cos si geanta.

Cu ZAPF CREATION, visele micutei tale devin realitate!

Papusile au fost cele mai bune prietene, bebelusi si parteneri de joaca pentru fetite de mai bine de 80 de ani, iar acestea raman si astazi in topul preferintelor fetitelor din intreaga lume.

Varsta recomandata: 3 ani+. Nu necesita baterii.

Carucior si geanta Baby Annabell

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra