Descrierea produsului

Ai incredere in capacitatea celor de la Ergobaby de a imbina perfect ergonomia si confortul intr-un mod incredibil de simplu si compact.

Textilul moale si delicat al caruciorului Metro, multiple zone placute la atingere si suportul ajustabil pentru picioruse ofera confortul copilului, in timp ce suspensiile de calitate si rotile dorsale de dimensiuni ceva mai mari ofera stabilitate si asigura manipulare completa si facila a caruciorului compact.

Este primul si singurul carucior care detine certificatul "back-healty" oferit de AGR din Germania, ce garanteaza faptul ca ofera copilului suport adecvat pentru spate, respectand dezvoltarea sanatoasa a acestuia, in fiecare etapa a cresterii.

Caracteristici:

ULTRA-COMPACT: incape cu usurinta in autobuz, la metrou, la casele de marcat ale magazinelor, in cusetele bagajelor de mana ale avioanelor, in portbagajul celor mai mici automobile, ETC.

CONFORT PE ROTI: textilul de cea mai buna calitate, rezistent la uzura, materialul moale, delicat, placut la atingere, suportul avansat petru zone multiple, suportul ajustabil pentru picioruse ofera copilului o zona de sezut ultra-confortabila, rar intalnita la un carucior compact.

Dealtfel, este primul si singurul carucior care detine certificatul "back-healty" oferit de AGR din Germania, ce garanteaza faptul ca ofera copilului suport adecvat pentru spate, respectand dezvoltarea sanatoasa a acestuia, in fiecare etapa a cresterii.

CALATORIE LINA: suspensiile de ultima generatie, adaptate rotilor caruciorului Metro, dimensiunile diferite dintre rotile frontale ( mai mici ) si cele dorsale ( mai mari ), anvelopele rezistente la uzura asigura manevrabilitate facila si ofera echilibru si stabilitate caruciorului atat pe zone accidentate sau pietruite cat si la urcarea sau coborarea treptelor sau a trotuarelor .

PLIERE RAPIDA: pliere rapida si facila cu o singura mana, doarece uneori, cu cealalta mana trebuie sa tii copilul, in timp ce pliezi caruciorul .

FOARTE USOR: doar 6.3 Kg

ZONE DE DEPOZITARE: cos amplu de depozitare pentru cumparaturi si alte obiecte si buzunar textil pentru accesorii

ROTI DURABILE: Roti de ultima generatie, rezistente la uzura, din cauciuc plin, fara camera

PENTRU ORICE SEZON: materialul din plasa ofera respirabilitate si aerisire optionala , asigurand confort suplimentar, in functie de temperatura si sezon

PRACTIC: textil detasabil si lavabil VERSATIL: se poate folosi de la nastere, prin intermediul kit-ului cu landou pentru nou nascut ( ce se achizitioneaza separat )

ACCESORII INCLUSE: husa de ploaie si vant

GARANTIE: 2 anI

RECOMANDARE VARSTA: 6 LUNI - 18.14 KG ( aproximativ 3 ani ); se poate folosi de la nastere, impreuna cu kitul- landou pentru nou nascut, achizitionat separat

ACCESORII SUPLIMENTARE: Geanta tip rucsac, pentru depozitarea si transportul caruciorului pliat si Kit Landou pentru nou nascut

Dimensiuni carucior pliat: 53 cm x 42.92 cm x 22 cm

Carucior Sport Compact Ergobaby Metro Gri + CADOU geanta transport

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra