Descrierea produsului

Cheerio este cel mai compact carucior Chicco cu inchidere automata "one touch", omologat de la nastere pana la 15 kg. Este extrem de compact si usor de utilizat datorita mecanismului de inchidere automata.

 
 
Caracteristici si beneficii:
1. inchidere automata: cu o singura atingere, Cherrio se pliaza automat si ofera posibilitatea de plia caruciorul printr-o simpla miscare, chiar si atunci cand parintele tine copilul in brate.
2. compactitate: Cherrio este atat de compact, astfel incat parintii il pot lua in calatoriile cu avionul ca bagaj de mana. Mai mult decat atat, cand caruciorul este pliat, este posibil ca bara caruciorului sa fie pliata la randul sau, caruciorul devenind si mai compact.
3. usor de utilizat: datorita sistemului de inchidere/deschidere "One Touch" cu o singura mana. Bara caruciorului poate fi utilizata si ca maner de transport. Cheerio este foarte usor ca greutate, cantarind 5.6 kg
4. confort si protectie: spatarul complet rabatabil cu o singura mana dispune de o multitudine de pozitii de reglare; capotina ofera protectie UV 50+ si este impermeabila.
5. finisari premium: dispune de anumite detalii minimaliste; este un carucior elegant, in culori pastelate; tubulatura cadrului este anodizata, iar manerul este imbracat in piele ecologica.
6. roti atractive (fize pe spate si pivotamte pe fata) care confera usurinta in miscare, fara a se renunta la stil si design.
 
Accesorii standard incluse:
- aparatoare ploaie
- centuri cu protectii
- geanta pentru transport cu maner si curele pentru umeri
 
Caracteristici tehnice:
- dimensiuni pliat: 53 x 44 x 25 cm
- dimensiuni deschis: 97 x 76 x 44 cm
- greutate: 5.6 kg

Carucior sport copii Chicco Cheerio Blossom 0 luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra