Descrierea produsului

Pockit + All-Terrain este căruciorul perfect pentru părinții pasionati de calatorii. Pockit + All-Terrain se adapteaza stilului tău de viață și crește odata cu copilul tău, făcându-l potrivit pentru fiecare etapă a vieții micuțului.

Cu doar doi pași, căruciorul unic ultracompact se pliază până la mărimea unui bagaj de mana, oferindu-vă libertatea de a ieși și de a explora lumea, în timp ce frumoasa copertina oferă o protecție suplimentară împotriva soarelui și a vântului.

Compact și convenabil, Pockit + All-Terrain poate fi pliat într-un pachet ultra compact (20 x 34 x 42 cm) și depozitat cu usurinta oriunde.

Mecanismul de pliere ultracompact al lui Pockit + All-Terrain este in conformitate cu bagajele de mână permise in avion, astfel puteti călători cu căruciorul fără probleme.

Îndeplineste nevoile fiecarui copil, indiferent daca acesta doreste sa stea asezat in timp ce  urmareste oamenii din jur sau inclinat pentru un somn relaxant.

Roțile duble ale caruciorului Pockit + All-Terrain măresc atât confortul, cât și gradul de utilizare, permițând părinților să manevreze caruciorul cu încredere pe diferite suprafețe și asigurându-vă că nu veți rămâne niciodată blocați.

 

Specificatii :

 

Dimensiuni deschis L*l*i (cm) : 71 x 45 x 102

Dimensiuni pliat (cm) : 20 x 34 x 42

Mod de pliere : carte

Greutate produs : 5.6 kg

Varsta recomandata : 6 luni - 4 ani

Greutate maxima suportata (kg) : 17 kg

Carucior Sport Gb Pockit+ All Terrain Laguna Blue

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra