Descrierea produsului

Sunny - tovarasul versatil in oras, cu dimensiuni de pliere compacte. Acest carucior usor poate fi folosit de la nastere in pozitie intinsa la orizontala sau combinat cu un scaun auto pentru nou nascuti. Pliabil cu o singura mana, se potriveste aproape oricarui portbagaj auto.

Acest carucior sport este foarte confortabil datorita spatarului si al suportului pentru picioare care sunt reglabile in pozitia orizontala si datorita si faptului ca este un carucior foarte usor de condus. Rotile din fata pivotante si blocabile fac caruciorul Sunny foarte usor de impins si de directionat.

In plus, o copertina mare cu extensie pentru soare va protejeaza copilul impotriva tuturor intemperiilor vremii. Poate fi tras in fata pentru a evita ca soarele, vantul sau ploaia sa ajunga la micul explorator. Iar cand este cald, pur si simplu deschideti fermoarul care acopera o zona mare de plasa pentru o mai buna ventilatie.

Centura cu prindere in 5 puncte, bara de protectie din fata si frana de parcare va ajuta sa fie copilul in siguranta in orice moment al vacantei sau in viața de zi cu zi. Pentru transport, Sunny se pliaza compact in cateva secunde.

Recomandarea noastra: Cu adaptorii disponibili separat, puteti fixa atat scaunele auto pentru sugari iPro Baby (i-Size) cat si cele Comfort Fix (ADAC: BUN) pe cadrul caruciorului. Astfel rezulta un sistem practic Shop'n Drive pentru plimbari scurte in oras.

Caracteristici : 

  • Cărucior uşor si compact pentru oraş de la naştere – pănâ la o greutate de 25 kg
  • Foarte mic datorita mecanismului de pliere automata
  • Căruciorul nostru cel mai mic
  • Ideal pentru viaţa de zi cu zi cu autobuzul sau trenul
  • Combinabil cu scaun auto tip scoică

Dimensiuni asamblat : 100 x 85 x 50 cm

Dimensiuni pliat : 50 x 59 x 28.5 cm

Dimensiuni pozitie somn : 81 x 32 cm

Roti : cu profil din cauciuc plin

Greutate carucior : 7.58kg

Carucior Sunny Mint Black

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra