Descrierea produsului

* Plimbarile in aer liber sunt benefice pentru nou-nascut iar schimbarile climatice nu trebuie sa fie o grija pentru parinte atunci cand sunt insotiti de caruciorul Coccolle Ambra.

* Caruciorul Coccolle Ambra este un carucior modular alcatuit dintr-o unitate sport transformabila si un cosulet auto fiind ideal pentru plimbari din prima zi de nastere. Sistemul de prindere a componentelor pe cadru este intuitiv si usor de folosit.

* Cadrul caruciorului este usor si se pliaza tip carte pentru a ocupa cat mai putin spatiu iar suspensiile incorporate faciliteaza plimbarile pe suprafete accidentate.

* Cadrul este prevazut cu un cos de cumparaturi incapator.

* Manerul este ajustabil pe inaltime si imbracat in piele ecologica pentru a spori confortul parintelui in timpul plimbarilor.

* Gentuta pentru mamici se poate prinde pe cadru datorita capselor de pe cureaua gentii.

* Unitatea sport este reversibila pe cadru putand fi folosita atat cu fata la parinte cat si cu fata la sensul de mers. Aceasta este dotata cu centura de siguranta in 5 puncte pentru un nivel sporit de siguranta in timpul plimbarilor. Unitatea sport poate fi reglata pe 3 nivele de inclinare si poate fi transformata intr-un landou confortabil cu ajutorul a 3 chingi care modeleaza unitatea.

* Copertina XXL il va proteja pe micut de soare si vant iar husa de protectie pentru picioare ii va oferi caldura in sezonul rece.

* Puteti atasa un extrapad pentru perioada cand copilul este micut astfel incat sa ii oferiti un confort sporit in landoul transformabil.

* Cosuletul auto Coccolle Ambra poate fi folosit atat in masina cat si pe cadrul caruciorului. Cosuletul il puteti pune pe cadru folosind adaptorii din pachet. Cosuletul se va monta cu fata la parinte atunci cand este folosit pe cadru si cu spatele la sensul de mers atunci cand este folosit in masina.

* Coccolle Ambra este ideal pentru orice anotimp datorita accesoriilor din dotare.  Husa de ploaie si plasa de insecte il vor proteja pe bebe indifferent de vreme.

- Dimensiuni deschis L*l*i (cm) 60*104*113

- Dimensiuni pliat (cm) 100*60*30

- Dimensiuni roti fata/spate 7"/11"

- Greutate cadru 7 kg

- Greutate produs: 17 kg

- Greutate maxima suportata (kg) 15 kg

- Material roti cauciuc

- Mod de pliere carte

- Suspensie DA

- Varsta recomandata de la 0 luni

- Ecartament roti fata/spate (cm) 37/50

- Accesorii incluse husa de ploaie, plasa de insecte, husa de protectie pentru picioare,geanta 

Carucior transformabil 3 in 1 Coccolle Ambra Caramiziu

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra