Descrierea produsului

Proiecteaza pe tavan imagini cu lumina lunii sau stele multicolore, in functie de alegere. Proiectarea stelelor sau lumina lunii creaza o atmosfera de noapte si un ambient relaxant. Puteti opta pentru modul pornit sau oprit a luminii. Pentru modul pornit, lumina se stinge treptat dupa 30 de minute ajutand bebelusul sa adoarma mai usor.  

Dispune de 10 melodii cantate de muzicieni talentati, 4 sunete din natura si un sunet al batailor inimii cu posibilitatea de control al volumlui. Aceste melodii sunt apreciate de bebelusi si copii mai mari. Se poate opta ca sonorul sa fie pornit sau oprit. Pentru modul pornit, muzica se opreste automat dupa 30 minute.

Astfel, proiectorul si sunetul pot functiona concomintent sau doar unul dintre acestea, in functie de preferinte. Volumul este reglabil.

Cele 10 melodii ajuta bebelusul sa se relaxeze sau sa adoarma. Melodiile sunt: Minuet, Lullaby, Are You Sleeping, Baa Baa Black Sheep, Home Sweet Home, American Patrol, Mary has a Little Lamb, Oh My Darling, London Bridge is Falling Down, Hush Little Baby.

Sunetele din natura si bataile inimii ajuta bebelusul sa devina calm. Sunetele din natura includ: Birds, Creek, Forest, Calm Sea Waves.

Pentru ca jucariile cu care intra in contact bebelusii trebuie sa fie curate, unitatea proiectorului este detașabila, ceea ce permite spalarea plusului.

Dispune de curea din velcro pentru a fi atasat cu usurinta de grilajul patului.

Potrivit de la naștere

Sunt necesare 3 baterii AAA (nu sunt incluse)

Alegeți unul dintre cele 3 personaje (pasarea Berti, mielul Lottie sau iepurasul Rory) sau le puteti colecta pe toate.

Producator: Purflo, Marea Britanie