Descrierea produsului

Caruselele SKIP HOP sunt alcatuite din elemente acoperite cu material textil si se prind cu clema de patut. Ele se rotesc atunci cand cutiuta muzicala este pornita.

In cazul caruselului Moonlight & Melodies Mobile Safari, patru animalute nazdravane din plus adorm bebelusii pe patru sunete din natura si patru melodii diferite: Eine kleine Nachtmusik, Twinkle Twinkle Little Star, Cantec de leagan de Brahms si Rock-a-bye Baby. Maimutica, broscuta testoasa, girafa si bufnita se rotesc impreuna cu frunzulitele fosforescente, iar caruselul proiecteaza stelute pe tavan pentru a crea o atmosfera de basm pentru cei mici.

Caruselul poate fi controlat cu telecomanda, iar atunci cand este cazul, bratul cu jucarioare poate fi demontat, pastrand astfel pe interiorul patutului doar cutiuta muzicala. 

Muzica se opreste automat dupa 20 de minute. Caruselul functioneaza cu ajutorul a 3 baterii C si 2 baterii AAA care nu sunt incluse in pachet.

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.