Descrierea produsului

Un univers în miniatura, unde copiii sa poata orândui dupa bunul plac lumea mica a papusilor! Casa se poate reconstrui dupa placul inimii celui mic, caci camerele sunt reprezentate de forme geometrice, care pot fi reasezate in nenumarate pozitii.

Casuta este formata din trei structuri: triunghi, dreptunghi, trapez;

Dreptunghiul este impartit in doua camere;

Toate camerele includ o fereastra mare decupata;

Casuta include 2 figurine cu membre flexibile, din cablu de sfoara flexibil;

Mobilierul cuprinde un TV, suport TV, 2 scaune, o toaleta, chiuveta cu oglinda, cuptor, frigider, lampa, masuta de exterior, 2 fotolii;

Peretii structurii sunt colorati pe ambele parti: verde, rosu, albastru

Toate cele trei structuri masoara: L14,60cm x W29,21cm x H12,06cm

Toate piesele sunt realizate din lemn durabil

Vopseaua este pe baza de apa;

Sunt realizate manual pentru utilizare de lunga durata

Copiii vor petrece ore, zile, luni în sir cu capusorul vârât în încaperile minunate, unde vor scotoci cu degetele peste tot si vor creea o viata asa cum au vazut în jurul lor, ori se vor inspira din filme sau desene. Vor fi fascinati de-a dreptul, caci o astfel de casuta nu e altceva decât o invitatie la povesti. Joaca le va dezvolta abilitatea de a explora, de a fi curiosi, de a-si etala personalitatea si preferintele, de a inventa. Construindu-si singuri casuta, copiii descopera formele, culorile materialele si au ocazia sa le combine dupa preferinte, aceasta activitate ajutându-i sa devina mai expresivi si mai încrezatori în parerile proprii.

Dezvolta:

- abilitati motrice de finete – dexteritatea, coordonarea ochi mana si manipularea obiectelor.

- rezolvarea problemelor – prin logica, potrivire, relatii spatiale, gandire critica, si intelegera cauzei si a efectului.

Acest joc se poate juca si in doi sua mai multi, astfel copii isi dezvolta abilitatea de cooperare, comunicare, negociere si spiritul de competitie.

Recomandat de la 3 ani!