Descrierea produsului

Atunci când imaginația tinerilor se mută în Barbie® Dreamhouse ™, ei transformă această minunat set într-o casă de vis!

Mai mult de 3 metri înălțime și 4 picioare lățime, Barbie® Dreamhouse ™ are atât de multe caracteristici uimitoare - trei etaje, opt camere (mașina nu este inclusă) și un birou de acasă, un lift de lucru care se potrivește pentru patru păpuși, piscină care are un topogan care coboară din povestea de mai sus, cinci piese de mobilier transformator, lumini, sunete și mai mult de 60 de accesorii suplimentare, inclusiv un cățel adorabil, care pot fi folosite pentru a decora, a seta scena și a juca atât de multe povești.

Designul Plug-and-play vă ajută să păstrați piesele la loc, pe măsură ce mâinile mici se deplasează în jurul lor.

Decorurile și mobilierul pentru interior și exterior inspiră jocul din toate unghiurile, iar transformările oferă distracție , în timp ce încurajează acțiunea flexibilă - canapeaua se transformă în paturi suprapuse, masa de cafea se răsucește pentru un pat de dimensiuni pentru papusa Chelsea ™ vândute separat), șemineul devine un birou de acasă, frigiderul se transformă într-un suport pentru produse alimentare în aer liber, iar cuptorul găzduiește un grătar în spate.

Luminile și sunetele adaugă și mai multe delicii - cuptorul se aprinde și cronometrul se aprinde, sticla de sticlă cu tigaie și fluierele cu ceainicul și toaleta face un sunet de spălare.

Tinerii decoratori vor avea atât de multă distracție în mișcarea accesoriilor în jurul casei, în timp ce își vor explora stilul personal și vor spune tot felul de povești, de la zi la noapte, în interior sau în aer liber. Momente de petrecere a timpului liber, petreceri la domiciliu, petreceri de sora, botezuri, aniversari, sarbatori si in fiecare zi - exista povesti nesfarsite de spus si modalitati nelimitate de a explora viata cu Barbie® Dreamhouse ™, deoarece cu Barbie®, orice este posibil. Include Barbie® Dreamhouse și 70 de accesorii care includ mobilier, obiecte de uz casnic și un cățel; păpuși, modă și mașină nu sunt incluse.

Culorile și decorațiunile pot varia.