Descrierea produsului

Fiecare fata viseaza la o casa de papusi din lemn!

Casa de papusi are 3 etaje. Ferestrele mari ale casei de papusi ii permit copilului sa urmareasca papusile din multe unghiuri diferite si intra mai multa lumina.

La parter gasim o bucatarie spatioasa, cu o sufragerie si o baie moderna. Primul etaj are un living mare unde papusile se pot relaxa in fata unui televizor sau pot citi o carte. La etajul al doilea putem gasi un dormitor confortabil cu un pat confortabil si o terasa frumoasa unde papusile pot cultiva flori sau face plaja. In fata casei din lemn pentru papusi putem gasi o gradina frumoasa cu piscina si loc de joaca. Fiecare papusa viseaza la o astfel de casa!

Casa de papusi este fabricata din lemn masiv si are o constructie durabila. Toate elementele sunt finisate cu atentie, sunt perfect rotunjite si sigure pentru copil. Casa de papusi din lemn are o inaltime de 86 cm, ceea ce ii permite copilului sa se joace cu ea intr-o pozitie confortabila.

Casa de papusi inalta cu 3 etaje stimuleaza imaginatia si creativitatea copilului. Fetelor le va placea sa poata rearanja mobilierul si sa aiba oportunitati nelimitate de joaca.

Accesorii incluse: comoda, dulap, biblioteca, lampa de noptiera, canapea, fotoliu, masa, suport TV, televizor, frigider, dulap, masa, 2 scaune, baie, toaleta, papusi, scari, cabana.

Specificatii: certificate: CE, EN 71, numarul de elemente din set: 24, dimensiuni 24,5 x 60 x 86cm, greutate: 7,8 kg.

Recomandat pentru copiii cu varsta de peste 3 ani

Casa papusi din lemn cu 3 etaje si 24 accesorii incluse Iso Trade

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra