Descrierea produsului

Copilaria este perioada in care imaginatia nu are limite. Toti copii viseaza la personajele din povesti si isi doresc sa intre in pielea lor. Macar in joaca, copiii vor sa fie printi si printese, regi si regine, cavaleri, pirati sau...alti eroi mascati. Casca Builder face parte dintr-o colectie de accesorii care alcatuiesc impreuna un echipament simpatic de constructor. Datorita detaliilor si culorilor vii, casca este un accesoriu cool pentru joaca, serbari si petreceri pentru copii.

Intelegand nevoia ca aceasta joaca sa fie cat mai reala si mai autentica, cei de la Liontouch creeaza jucarii de cea mai buna calitate, cu un design elaborat, pentru a le permite copiilor sa paseasca in lumea imaginatiei cu un echipament corespunzator.

Palariile, coroanele si castile Liontouch sunt realizate din spuma EVA (Ethylene Vinyl Acetate), un material foarte rezistent si flexibil.

Procesul de design al jucariilor din spuma EVA este foarte amplu, o singura jucarie putand fi formata din mai multe straturi de spuma, fiecare dintre ele avand un proces individual de productie si tiparire a detaliilor grafice.

Materialul este foarte usor, se curata foarte repede si este foarte moale, aceste proprietati determinandu-i pe cei de la Liontouch sa il considere materialul ideal pentru realizarea unor jucarii perfect sigure pentru cei mici.

Datorita flexibilitatii spumei EVA jucariile se indoaie fara sa se rupa si revin apoi la forma initiala.

Casca de constructor Liontouch Builder

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra