Casca Metallic Blue S cu Led

Cod: Micro-MetallicBlue_S
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 2-5 ani
Pentru: Baieti

Fie ca merge la o plimbare cu trotineta, cu bicicleta sau cu rolele, este foarte important ca baiatul sau fetita dumneavoastra sa poarte o casca de protectie. Alegand o casca de la Micro, copilul o va purta cu placere, iar dumneavoastra veti sta linistit ca este protejat impotriva loviturilor la cap.

Castile de protectie Micro sunt unice si conforme cu normele existente in EU (standard de siguranta EU1078) si in SUA (CPSC) si sunt indispensabile pentru siguranta copiilor.

Castile sunt reglabile, avand o curelusa interioara cu mecanism de ajustare, iar casca se poate ajusta astfel incat sa se potriveasca perfect pe capul copilului dvs. Butonul mecanismului de ajustare are un led incorporat, asadar atunci cand este seara copilul va fi vazut atat de dvs, cat si – de exemplu – de biciclistii care circula cu viteza prin parc. Ledul lumineaza intermitent si se aprinde/stinge prin apasarea butonului.

Casca se fixeaza sub barbie cu ajutorul unei cureluse care este si ea reglabila.

Carcasa exterioara este din policarbonat, produsa prin tehnologie Inmold. In interior casca are un strat de spuma pentru protectie suplimentara. De asemenea, in interior exista niste pernute detasabile si lavabile care asigura un confort sporit. Finisajul exterior este lucios.

Casca are 8 orificii de ventilare care pastreaza temperatura optima in interior, evitand supraincalzirea capului. Este extrem de usoara, cantarind numai 250 de grame.

Castile Micro asigura atat siguranta, cat si confort.

Marime disponibila: S, pentru o circumferinta a capului intre 48 si 53cm.

Potrivit datelor statistice, o circumferinta a capului intre 48 si 53cm corespunde unei varste intre 2 si 5 ani. Insa cel mai bine este sa masurati circumferinta capului copilului dvs cu un centimetru. Pozitionati capatul centrimetrului in centrul fruntii copilului, apoi inconjurati capul pastrand nivelul (deci nu masurati pe la ceafa, ci pe mijlocul capului).

2 ani garantie.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!