Descrierea produsului

“Ia-ma cu tine!” este sloganul companiei americane Aladdin si indemnul caserolei Easy-Keep, sa te reincarci cu forte noi oriunde te afli: la birou, in calatorii sau la alergat.   

De la modul de fabricare, la design si utilitate, caserola este gata sa te serveasca oricand cu bunatati, punandu-ti la dispozitie o modalitate simpla dar sigura de a transporta gustari, dar care sa fie in acelasi timp pro-mediu inconjurator. Acest lucru se datoreaza faptului ca Aladdin adopta o atitudine sustenabila si acorda aceeasi importanta atat modului de fabricare a produselor cat si a felului in care sunt folosite, pentru a fi perfect sigure pentru sanatate, dar si prietenoase cu natura.   

Astfel, caserola Easy-Keep este fabricata dintr-un plastic special - TritanTM care nu contine BPA, este usor si rezistent la fisuri, nu se pateaza si nu capata miros.

Avand capacitatea de 700 ml, caserola este usor de transportat si ideala pentru a lua cu tine pretutindeni merinde gustoase. Este prevazuta cu capac cu inchidere etansa detasabil, faciliand o curatare usoara.

Poate fi folosita in cuptorul cu microunde.

Produsul poate fi curatat atat manual, cat si la masina de spalat vase.