Descrierea produsului

Casuta de joaca pentru copii Paradiso Cocoon Playhouse cu 3 autocolante supermarket, bucatarie si atelier
Casuta pentru copii Paradiso Cocoon Playhouse, incurajeaza jocul in aer liber, exercitiul si jocul de rol. Casuta are incluse trei autocolante diferite: un supermarket, o bucatarie si un atelier.
Playhouse-ul va fi o baza excelenta pentru jocurile de rol, pentru copii, cu ajutorul caruia pot reface scene din desene sau povesti celebre.
Compacta, dar in acelasi timp confortabila, casuta va fi preferata copiiilor mici, deoarece numarul de jocuri care pot fi efectuate in ea este limitat doar de imaginatia copiilor, iar copiii, dupa cum stiti, sunt foarte creativi.
Ca elemente de joc suplimentare, puteti utiliza autocolantele speciale, care sunt incluse in pachet. Cu ajutorul acestor autocolante, casa poate fi transformata intr-un supermarket, bucatarie sau atelier, in doar cateva secunde.
Casuta de joaca are o usa mare si o tava pentru ferestre, astfel creand un mediu distractiv pentru copiii dumneavoastra, dezvoltandu-si imaginiatia.
Acest Paradiso Cocoon Playhouse este fabricat din plastic colorat de inalta calitate.
Dispozitivele au colturi rotunjite pentru o siguranta maxima. Culorile stralucitoare ofera o caracteristica distractiva in gradina.
Usor de asamblat.
Caracteristici:
Dimensiuni asamblate : 125 x 94 x 94cm
Varsta recomandata: 18 luni

Casuta de joaca pentru copii Paradiso Cocoon Playhouse din plastic cu 3 autocolante supermarket bucatarie si atelier

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra