Descrierea produsului

Crooky 350 este o casa de joaca dragalasa si foarte cool! Este un loc fantastic in care copiii se pot juca cu prietenii si familia. Combinatia placuta de culori, geamurile si usa asimetrica fac aceasta casuta sa para mesterita de catre un copil.Tabla de scris de pe veranda completeaza armonios casuta in care cei mici isi vor imagina povesti minunate.

Dimensiunile interioare ale casutei Crooky sunt de 110.5 x110.5 cm la sol la 138 x 110.5 cm in zona cea mai lata. Asadar, casuta este destul de spatioasa pentru a permite copiilor sa invite mai multi prieteni la joaca. Terasa este perfecta pentru un picnic pe cinste!

Casuta este realizata din lemn de cedru. Acest tip de lemn este special ales deoarece este rezistent la intemperii si la umiditate. Lemnul nu a fost tratat chimic, fiind sigur pentru copii si pentru mediul inconjurator. Panourile casutei sunt livrate colorate cu vopseluri pe baza de apa. Casuta Crooky 350 este acoperita cu bitum pentru a fi impermeabila.

Casuta garanteaza siguranta copilului, fiind conforma cu standardele europene de siguranta EN-71. Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani.

EXIT Toys este o companie olandeza care incurajeaza si provoaca copii sa se joace si sa se distreze in aer liber. Lemnul folosit in spatiile de joaca si jucarii provine din exploatari certificate FSC, iar produsele sunt testate pentru a garanta siguranta celor mici la joaca.

Dimensiuni: 313 x 180 x 229 cm

Greutate: 152.5 Kg

Material: Lemn

Casuta exterior pentru copii lemn EXIT Crooky 350

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra