Descrierea produsului

Crooky 500 este o casuta de joaca dragalasa desprinsa parca din povesti.  Este un loc fantastic in care copiii se pot juca cu prietenii si familia. Combinatia placuta de culori, geamurile si usa asimetrica fac aceasta casuta pentru gradina sa para mesterita de catre un copil, iar micul tobogan alaturi de caseta pentru nisip de sub casuta sunt, cu siguranta, alte puncte importante de atractie ale ansamblului.

Dimensiunile casutei Crooky 500  sunt de 328 x 183 cm, cu o inaltime de 265 de cm. Inaltimea platformei este de 90 cm. Asadar, casuta este destul de spatioasa pentru a permite copiilor sa invite mai multi prieteni la joaca, greutatea maxima admisa fiind de 100 de kg. 

Casuta este realizata din lemn de cedru. Acest tip de lemn este special ales deoarece este rezistent la intemperii si la umiditate. Lemnul nu a fost tratat chimic, fiind sigur pentru copii si pentru mediul inconjurator. Panourile casutei sunt livrate colorate cu vopseluri pe baza de apa. Casuta Crooky 500 este acoperita cu bitum pentru a fi impermeabila.

Casuta garanteaza siguranta copilului, fiind conforma cu standardele europene de siguranta EN-71 TÜV, CE,100% FSC. Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani. Produsul are o garantie de 2 ani pentru componentele din lemn si 1 an pentru accesorii.



EXIT Toys este o companie olandeza care incurajeaza si provoaca copii sa se joace si sa se distreze in aer liber. Lemnul folosit in spatiile de joaca si jucarii provine din exploatari certificate FSC, iar produsele sunt testate pentru a garanta siguranta celor mici la joaca.

Material: Lemn

Varsta: 3 - 15 ani

Lungime: 328 cm

Inaltime: 265 cm

Latime: 183 cm