Descrierea produsului

Fantasia 100 Green este o casa de joaca dragalasa si foarte cool! Este un loc fantastic in care copiii se vor juca impreuna cu prietenii si familia. Casuta este frumos amenajata si are un horn care ii da autenticitate. Culorile prietenoase, geamurile si usile asimetrice, ferestrele de pe acoperis si iesirea „secreta” de pe laterala - toate acestea fac aceasta casuta sa para mesterita de un copil!

Casuta este realizata din lemn de cedru. Acest tip de lemn este special ales deoarece este rezistent la intemperii si la umiditate. Lemnul nu a fost tratat chimic, fiind sigur pentru copii si pentru mediul inconjurator. Panourile casutei sunt livrate colorate cu vopseluri pe baza de apa.

Casuta garanteaza siguranta copilului, fiind conforma cu standardele europene de siguranta EN-71. Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani.

EXIT Toys este o companie olandeza care incurajeaza si provoaca copii sa se joace si sa se distreze in aer liber. Lemnul folosit in spatiile de joaca si jucarii provine din exploatari certificate FSC, iar produsele sunt testate pentru a garanta siguranta celor mici la joaca.

Lungime: 128 cm

Inaltime: 171 cm

Latime: 108 cm

Material: Lemn