Produse
0

Descrierea produsului

Casuta pentru copii Galilee Village House  

Casuta Galilee Village House Starplast straluceste intr-o combinatie de roz si alb.

Pe ambele parti ale casutei pentru jucat se afla ferestre rotunde, iar fiecare parte a casutei sunt ornate cu reliefe de gard, copaci, pisicuta si flori.

Partea posterioara a casutei pentru copii este ornata cu doua ferestre inalte, care sunt impartite in mai multe ferestre mici.

Sub o fereastra se afla si un ghiveci de flori. Copii dumneavoastra vor putea planta flori in ghivecul de flori, o vor putea ingriji si vor putea observa cum cresc.

Datorita ferestrelor numeroase casuta este foarte luminoasa, chiar si in zilele fierbinti de vara este plina de aer proaspat, astfel copii se vor putea juca in umbra.  

Aceasta casuta pentru jucat este ideal pentru jocul unui sau mai multor copii in acelasi timp.

Casuta pentru jucat Starplast straluceste in culori splendide, vii, care au un efect pozitiv asupra copiilor. Este ideala pentru fetitele ce adora rozul. 

Este fabricata din plastic solid si rezistent, care rezista efectelor negative ale anotimpurilor, iar culorile vor ramane la fel de splendide. C

asuta pentru jucat este dotata si cu o usa impartita in doua.

Aceasta este o casuta frumoasa pentru copii, care va face parte din copilaria micutului dumneavoastra, cu acesta copii se vor juca ore lungi sau in gradina sau in curte.

In timpul jocului comun, care se petrece in casuta pentru jucat, copii vor imita adultii si nu in ultimul rand jocul va dezvolta abilitatile comunicative ale copiilor.   

Ambientul stimulator, care se formeaza in casuta pentru jucat, sustine imogatirea vocabularului copiilor.

Casuta Galilee Village House in opozitie cu casutele din lemn, este colorata frumos, lucru ce ajuta la dezvoltarea imaginatiei si creativitatii copiilor,  copii vor evoca diferite scene de poveste.

Casuta pentru copii Starplast se poate bucura de un succes mare nu doar la copilul dumneavoastra, dar si in cercul prietenilor lui.

Aceasta jucarie este un accesoriu splendid pentru gradina sau curte. O casuta proprie este visul implinit al fiecarui copil.

Este recomandata copiilor de la varsta de 2 ani.

Casuta pentru copii se poate asambla si dezasambla foarte usor, iar daca nu mai avem nevoie de ea o putem depozita oriunde, deoarece nu ocupa mult loc.

Aceasta casuta de gradina pentru jucat va aduce zambet pe obrazul fiecarui copil.  

 

Varsta recomandata: 2 - 7 ani

Dimensiuni produs :140 x 108 x H 116 cm

Dimensiune cutie : 134 x 103 x 12 cm

Greutate produs : 12 kg  

Casuta pentru copii Galilee Village House Pink

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro