Descrierea produsului

Humana Ceai de noapte cu amestecul sau special din plante de calitate superioara reprezinta o bautura gustoasa pentru calmarea setei, fiind destinat sugarilor care au indeplinit varsta de 4 luni. Humana Ceai de noapte contine un amestec selectionat de plante de roinita, nalba, flori de tei si cimbru.

Ceai de noapte adaptat cerintelor bebelusilor

  • Fara coloranti, fara arome, fara conservanti, fara gluten

Informatii importante pentru sanatatea dintilor

Nu lasati bebelusului dumneavoastra biberonul ca substituit pentru suzeta si nu-i oferiti posibilitatea de a roade tetina pe termen lung. Asemenea laptelui matern, aceasta bautura contine carbohidrati care, in cazul contactului frecvent sau permanent cu dantura, pot afecta dentitia prin aparitia de carii si pot determina aparitia de consecinte suplimentare. Din acest motiv:

  • Biberonul trebuie sustinut de dumneavoastra si nu trebuie lasat la dispozitia bebelusului dumneavoastra ca substitut pentru suzeta, in scop de calmare, sau pentru a-l ajuta sa adoarma.

  • Asigurati o durata cat mai redusa pentru consumarea bauturii

  • Obisnuiti-va bebelusul cat mai rapid posibil sa bea din cana.

  • Asigurati chiar de la primul dintisor respectarea unei ingrijiri periodice a danturii si discutati cu pediatrul dumneavoastra masurile preventive pentru a asigura sanatatea dentara.

 

Ingrediente: lactoza, maltodextrina, 1.8% extract de plante (roinita, nalba, flori de tei, cimbru)

Dozare si mod de preparare

1 lingurita cu varf (3.75g) de Humana ceai de noapte la 100ml de apa. In toate situatiile este necesara prepararea de ceai proaspat. Nu adaugati zahar!

  1. Fierbeti timp de cateva minute biberonul, tetina si garnitura inainte de utilizare.

  2. Adaugati 100ml de apa fiarta, calda, in biberon sau, in cazul sugarilor mai mari, in cana.

  3. Adaugati Humana ceai de noapte si agitati sau amestecati. Verificati temperatura de servire a bauturii (370C).

Va recomandam Humana Apa pentru sugari pentru prepararea tuturor alimentelor pentru sugari. Fierberea nu mai este necesara.