Descrierea produsului

Bebe este asteptat sa se alature unicornului simpatic intr-o lume de plus magica, cu 11 activitati de dezvoltare. Patru jucarele haioase care atarna ii ofera stimulare tactila, vizuala si auditiva, in timp ce soarele si o oglinda speciala pentru cei mici il incurajeaza sa se auto-descopere. De la pernuta moale cu corn 3D la salteluta confortabila in forma de unicorn, centrul de activitati SKIP HOP e dovada ca povestile continua si in afara orei de culcare.

Pozitionati-l pe bebe pe spate pentru a prinde cu manutele jucariile colorate si intorceti-l mai tarziu pentru un timp de calitate pe burtica. Iar cand bebe mai creste, renuntati la arc si bucurati-va de o salteluta colorata de joaca.

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA. Salteluta este recomandata copiilor incepand cu 0 luni si trebuie asezata doar pe podea. Nu este recomandat sa o folositi in patutul celui mic sau in tarc. De asemenea, produsul este doar pentru uz casnic iar bebelusul trebuie supravegheat permanent in timp ce se joaca pe salteluta.