Descrierea produsului

Masuta Sezoriala de la Chicco este un centru de joca electronic care ofera o multitudine de activitati manuale. Picioarele acesteia se pot scoate cu usurinta, masuta transformandu-se intr-un panou de comanda la indemana si celor mai mici copii.

 
 
Caracteristici si beneficii:
- conceput sa permita micutilor sa-si dezvolte simturile si capacitatea de concentrare.
- de fiecare dată când bebelușul efectueaza o actiune, lumina centrala ascunsa sub lac se aprinde incet cu un efect de estompare;
- atat lumina, cat si stimulii muzicali sunt calibrati pentru a ajuta copilul sa-si dezvolte capacitatea de concentrare si atentia asupra activitatilor in curs;
- jucaria ofera posibilitatea de a activa modul mut, pentru a permite copilului sa se concentreze doar asupra stimulilor luminosi.
- datorita tuturor acestor caracteristici, aceasta jucarie este potrivită pentru fiecare copil in functie de nevoile si abilitatile lor specifice.
 
 
Mod de joaca - activitati manuale datorita celor 5 zone senzoriale
1. Cameleon: acesta este acoperit de un material moale, care, atunci cand este apasat, isi activeaza sunetele si luminitele.
2. Diverse forme: cele 3 forme texturate incep sa lumineze si sa activeze diverse sunete muzicale atunci cand sunt introduse in locul potrivit acestora.
3 Lacul din gel: copilul poate simti lacul cu manuta. Forma mainii lui va ramane imprimata pe lacul de gel si poate gasi pestisorii ascunsi in lac.
4. Buburuza: cand este apasata, aceasta isi va deschide aripile si va releva un efect surpriza.
5. Omiduta: dotata cu 4 butoane care reproduc sunete muzicale si efecte luminoase.
 
 
Informatii tehnice
- dimensiuni produs: 44 x 40 x 44 cm
- dimensiuni cutie: 59 x 40 x 12.9 cm

Centru de activitate electronic Chicco Masuta Senzoriala 10 luni - 4 ani

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra