Descrierea produsului

O spatiu de gimnastica unic, care ajuta copilul sa stea eficient pentru a privi in jur. O perna de sustinere a capului si a gatului in doua etape,face copilul sa stea confortabil, chiar de la nastere. Sunt multe lucruri de descoperit, inclusiv sunete si muzica electronica, trei personaje de caractere si un panou de revelatie. Usor de depozitat si de transportat.

Covorasul de joaca este locul ideal unde bebelusul dumneavoastra se poate juca si relaxa si in acelasi timp poate experimenta in mod independent lumea plina de culoare, forme si sunete. Datorita imprimeurilor colorate, a elementelor fosnaitoare si a jucariilor atractive, copilul va invata sa recunoasca mai repede diferite forme si culori si sa isi dezvolte imaginatia.

Caracteristici:

* centru de activitati, viu-colorat, cu design special creat sa sustina dezvoltarea nou-nascutului

* Acest centru de activitati poate fi utilizat din prima luna de viata si va incanta bebelusul o perioada indelungata. Este special conceput pentru a fi utilizat in toate cele trei etape de dezvoltare:

* In prima etapa bebelusul sta intins pe spate si se poate juca cu jucariile care atarna, muzica este activata cand pianul este lovit cu picioarele.

*  Vrei ca bebelusul sa vada lumea? Pur si simplu ridica jumatate din salteluta cu ajutorul cu bratului reglabil, iar acesta se va transforma dintr-un spatiu de gimnastica intr-un scaun sigur pentru copii, care va garanta confortul.

* In etapa urmatoare, cand bebelusul incepe sa-si tina capul ridicat singur, acesta se poate juca pe burtica. Acum este atras de oglinda incasabila, leutul si maimutica

* Apoi cand bebe sta in fundulet, toata distractia ii este la indemana. * dotat cu arcada detasabila si animalute amuzante

* melodiile dulci amuza copilul 

* contine trei figurine cu diferite texturi si o oglinda in forma de soare.

* Jucariile atragatoare si culorile vii stimuleaza bebelusul sa se intinda, sa loveasca si sa prinda, astfel dezvoltandu-se abilitatile motorii si coordonarea ochi-mana

 

Varsta recomandata: 0 luni +