Descrierea produsului

O casa perfecta pentru fiecare copilas!

Centrele de activitati sunt cele mai la moda accesorii pentru o camera pentru copii iar in zilele insorite de vara vor fi perfecte si in gradina sau pe terasa. Acestea dezvolta imaginatia celor mai tineri membri ai familiei in timpul jocului cu fratii sau colegii. Serile petrecute impreuna cu parintii pot fi diversificate ramanand in interior si citind basmele tale preferate.

Cadou pentru zile de nastere, sarbatori sau orice alta ocazie, centrul de activitati ii va face pe destinatari sa zambeasca.

Functionalitate

Simpaticul centru de activitati tip cort este o jucarie multifunctionala. Datorita sistemului adecvat de fixare a elementelor individuale, parintele este cel care decide ce functie va indeplini jucaria. Baza este o saltea colorata, echipata cu un strat de material isolator. Va fi perfecta ca prima saltea in timpul jocului sau in timpul unui picnic.

O casa plina de comori!

Dupa ce ai atasat elementele centrului de activitati pe saltea, jucaria se transforma intr-o casa minunata. Trei pereti se deschid pe toata lungimea lor iar al patrulea perete este o fereastra. Datorita acestui fapt, casa poate arata diferit de fiecare data, lasand spatiu pentru dezvoltarea creativitatii si imaginatiei copiilor nostri.

Pentru distractie acasa si in gradina!

Centrul de activitati poate fi mutat cu usurinta cand este pliat. Poate fi plasat intr-o camera, ca loc de joaca impreuna sau intr-o gradina pentru a te proteja impotriva soarelui arzator.

Jucarii incluse

Centrul de activitati include multe jucarii interesante. Fiecare dintre ele va functiona individual ca o jucarie de plus multifunctionala iar, suspendate impreuna pe o platforma comuna, formeaza un carusel. Aceasta solutie va functiona perfect atat in perioada in care nou-nascutul sta intins, pe spate sau pe burtica, cat si mai tarziu, cand copilul deja apuca jucariile singur. Una dintre jucarii are, de asemenea, o functie de cutie muzicala care stimuleaza simtul auzului copilului. O perna moale este solutia perfecta pentru fiecare copil mic si va fi grozava cand bebelusul incepe sa se tarasca, oferind protectie impotriva impactului.

Centrul de activitati include un set de 20 de bile moi, colorate, care pot fi folosite pentru a se juca impreuna atat in ??interiorul cat si in exteriorul centrului de activitati.

Centrul de activitati contine:

  • salteluta
  • cadrul- 4 elemente de fixare introduse in profilul de spuma, asigurand siguranta copilului in timpul utilizarii,
  • un set de 4 jucarii care trebuie atasat la platforma cu o oglinda
  • fereastra
  • pereti glisanti
  • pernuta
  • set de 20 de bile

Dimensiuni: 80x80x117cm

Produs recomandat pentru copii inca din primele zile de viata pana la varsta de 3 ani.

Centrul de activitati respecta standardul european EN-71

Centru de activitati Allo Qkids Pink

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra