Descrierea produsului

Centrul de activități cu saltea Deluxe Kick & Play vine cu un pian detașabil cu cinci taste care luminează, un arc plin de jucării care pot fi repoziționate și patru setări muzicale care îl vor distra pe micuțul tău pentru o perioadă lungă de timp!

Pe măsură ce copilul tău crește, de la jucatul pe spate, la joaca pe burtică și până în momentul în care se ridică să cânte la pian, poți schimba muzica și de asemenea ceea ce învață. Tehnologia Smart Stages vă permite să schimbați conținutul de învățare pentru a se potrivi cel mai bine vârstei și etapelor de dezvoltare ale copilului dumneavoastră, în timp ce notele reale ale pianului îl încurajează pe micul tău Mozart să creeze o melodie proprie. Puteți chiar detașa tastatura pentru distracție muzicală în mișcare!

Abilităţile senzoriale: Multitudinea de culori strălucitoare, varietatea texturilor și o mulțime de melodii antrenante, sunete și fraze, stimulează și angajează simțurile în dezvoltare ale copilului.

Abilităţile motorii grosiere: Lovește, se întinde și împinge, acei mușchi mici se pregatesc pentru lucruri mari!

Curiozitate şi descoperire: Activitățile de recompensare, cum ar fi atingerea tastelor de pian și auzul melodiilor distractive, vor stimula bebelușul să revină pe acest centru de activități. 

Învățare timpurie: pe măsură ce micul învățăcel se joacă, va auzi fraze și cântece care întăresc ceea ce vede, învățându-l culori, forme, numere și animale.

Caracteristici:
● 4 moduri de a se juca: Stai întins şi joacă-te, Distracţie pe burtică, Stai în fund şi joacă-te și La plimbare
● Schimbarea conținutului educațional cu vârsta și stadiul de dezvoltare al copilului datorită tehnologiei Smart Stages: Simte (0+ luni): până la 20 de minute de muzică continuă, Descoperă (3+ luni): Cântece scurte despre animale, Explorează (6+ luni) : Cântece și fraze care redau culori, forme și numere. Bonus setarea pianului pentru a reda note reale de pian!
● Pian cu 5 taste luminoase mari, detașabil
● 5 jucării repoziționabile: oglindă cu auto-descoperire, jucărie dentiție elefant, panda, leu cu zornăitoare și maimuță cu discuri
● Salteaua groasă și super-moale poate fi spălată la mașină, are bucle pentru atașarea jucăriilor
● Necesită baterii (nu sunt incluse)
● Potrivit de la naștere