Descrierea produsului

Centru de Joaca Lumea Dinozaurilor a fost creat conform principiilor de stimulare senzoriala, pentru a incuraja capacitatea de interactiune a bebelusului si implicit pentru a stimula dezvoltarea diferitelor abilitati ale acestuia. Culorile si formele acestui centru de joaca au fost astfel alese incat pot fi percepute de bebelusi inca din primele luni de viata pentru a le stimula curiozitatea si dorinta de a explora.

Bebelusul experimenteaza cu ajutorul acestui centru de activitati multi-senzoriale. Imaginile si formele viu colorate invatand bebelusii sa isi coordoneze gesturile si simturile.
Centrul cu activitati Lumea Dinozaurilor ofera 3 modalitati de joaca

Etapa de explorare: bebelusul descopera jucariile dispunse pe arcada (cei 3 pui de dinozaur: doi cu functie de zornaitoare si unul cu functie de jucarie de dentitie) si va invata sa interactioneze cu ele. Jucariile pot fi pozitionate pe arcada mai aproape sau mai departe de bebelus.

Etapa jocului pe burtica: in aceasta etapa bebelusul se sprijna in maini si incepe sa se joace cu una din cele doua zornaitoare sau cu jucaria de dentitie
Etapa activitatilor multiple: arcada poate fi indepartata pentru a conferi mai mult spatiu de joaca bebelusului.
Centrul de activitati pentru nou nascuti Lumea Dinozaurilor poate fi spalat in masina de spalat la 30 grade, fara stoarcere(partea textila).

Pachetul include:
• arcada flexibila
• 3 jucarii interactive in forma unor simpatici pui de dinozaur: doi cu functie de zornaitoare si unul cu functie de jucarie de dentitie
• Geanta de transport

Centrul de activitati Lumea Dinozaurilor este realizat din material non-toxic si non-alergic, ce nu contine BPA.

Varsta recomandata : de la nastere.