Descrierea produsului

In timpul maternitatii corpul femeii trece printr-o serie de schimbari, iar greutatea acumulata aduce cu sine deformarea anumitor zone. Tocmai de aceeas, Cantaloop a creat o serie de produse destinate mamicilor, pentru a le ajuta sa recastige forma si tonusul.

Chilotii modelatori cu talie inalta ajuta la refacerea muschilor si implicit a tonusului din zona abdomenului – cea mai afectata zona in perioada sarcinii.

Caracteristici:

Materialul utilizat este microfibra elastica, care permite circulatia aerului

Microfibra actioneaza asupra abdomenului sub forma unei compresii medii – producand astfel efect de lifting si de reducere a centimetrilor.

Compresia mecanica are acelasi efect ca si masajul, remodeland tesutul adipos si eliminand ganglionii celulitici – astfel ca abdomenul isi va relua forma initiala

Talia inalta a chilotului ajuta si la corectarea posturii lombare, eliminand astfel durerile cauzate de pozitia incorecta a vertebrelor

Talia inalta a fost conceputa pentru a asigura remodelarea corecta a intregii zone a abdomenului

Chilotul modelator poate fi purtat perioade indelungate de timp, inclusiv sub haine
 

Fabricat in Slovacia

Contine: 91% Polyamide, 9% Elastan

Instructiuni de intretinere: Se poate spala la masina de spalat – la maxim 40 de grade. A nu se calca. A nu se utiliza masina de uscat rufe. 
 

Cantaloop - Design danez la superlativ!

 

Cantaloop este leader in designul si productia de lenjerie pentru mamici, dorinta de baza de la care au pornit fiind aceea de a ajuta mamicile sa se bucure de fiecare etapa a maternitatii.

Produsele Cantaloop sunt concepute in jurul a doua valori importante: confortul si starea de bine a mamicilor! Perioada maternitatii este, probabil, cea mai speciala perioada din viata unei femei, tocmai de aceea am creat o serie de produse unice caresa se adapteze nevoilor speciale ale acestei perioade.

Toate produsele Cantaloop sunt certificate Oeko-tex, nu contin substante care ar putea provoca iritatii sau alergii, pentru ca stim ca majoritatea vor intra in contact cu piesea sensibila a bebelusului.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!