Descrierea produsului

Chiloteii de antrenament la olita sunt excelenti in perioada in care cu totii incercam sa obisnuim bebelusii la olita si sunt perfecti pentru trecerea de la scutece de unica folosinta la chilotei de copii mari

Au un design colorat reprezentat prin fete animate de animalute pe toata suprafata chiloteilor cat si un imprimeu de calitate cusut cu ata din bumbac pe spatele chilotelului. 

Chiloteii sunt confectionati din bumbac si sunt alcatuiti din trei straturi principale: primul strat este cel care sta aproape de pielea bebelusului si este format dint-o plasa fina din bumbac care este foarte placuta la atingere si care nu irita funduletul delicat al bebelusului.

Al doilea strat este cel impermeabil din polistiren care mentine umezeala la interiorul chilotelului nemaifiind nevoie sa schimbati hainutele de fiecare data cand apare un moment umed, iar stratul al treilea este facut din bumbac de buna calitate, fin si placut la atingere, acest strat contine imprimeurile si cusatura cu fata animalutului. 

Se pot spala manual sau la masina de spalat la fel ca orice alta hainuta

Nu este umflat in exces si nu da un aspect voluminos in cazul in care doriti sa-i utilizati cu pantaloni sau cu hainute mai groase.

Marimea este recomandata pentru bebelusi 12-18 luni, 90-100 cm inaltime

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Chiloti pentru bebelusi si copii de antrenament la olita 90 cm vacuta

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra