Descrierea produsului

Copiii de astazi vor proteja Pamantul de maine!
Parteneriat WWF x ISARA
Proiectul ISARA, Protect the Planet se axeaza pe protejarea biodiversitatii naturale de pe Terra. Prin lansare primei colectii “Protect the Planet”, ISARA va sustine protejarea speciilor terestre si marine din Romania. 
* 7% din incasari vor fi donate Fondului WWF Romania.

ISARA a creat designul Wildlife Marine Life Oceania pe baza unor specii marine care se afla in prezent in pragul extinctiei din cauza poluarii, a schimbarilor climatice si a braconajului excesiv. Scopul nostru principal este de a trage un semnal de alarma cu privire la pierderea speciilor terestre din mediul natural si de a sublinia responsabilitatea noastra de a proteja Mama Natura pentru generatiile viitoare, pentru un viitor mai bun si mai curat. Mediul terestru are nevoie de NOI, acum mai mult ca niciodata!

Alatura-te cauzei noastre nobile si bucura-te de un marsupiu exclusiv ISARA care creste impreuna cu copilasul tau, de la primele zile de viata pana la prima zi de scoala. Pentru ca protejarea mediului inconjurator nu este imposibila daca ramanem uniti pentru acelasi tel! Copiii nostri merita asta! De fiecare data cand achizitionezi modelul ISARA The ONE Wildlife, participi la cauza noastra nobila.

Isara The One este ultima varianta si cea mai imbunatatita!

Elemente de noutate fata de versiunile anterioare sunt panoul ultra reglabil potrivit incepand de la primele luni de viata pana la varsta de prescolar, bretelele reglabile potrivite pentru orice constitutie.

Caracteristici:

- material din wrap tesut in bumbac de calitate extra

panoul este reglabil atat in inaltime cat si latime, modificarile fiind extrem de usor de facut

puntea poate fi reglata intre 15cm si 37cm, aceasta venind cu posibilitatea atasarii a doua extensii ce maresc baza panoului cu inca 18 cm(fiecare extensie in parte are 9 cm) perfecte pentru copiii prescolari

- inovatia strap transformers face ca bretelele sa vina manusa atat pentru purtatori scunzi cat si foarte inalti

- sustinere excelenta pentru copii cu greutate intre 3 - 20kg