Descrierea produsului

Proiectarea cizmulițelor Liliputi®

Partea superioară a cizmulițelor este fabricată din piele nappa naturală, moale dar rezistentă, de calitate.

Datorită faptului că pielea naturală respiră excelent, piciorul copilului nu transpiră în cizme.

Talpa cizmulițelor are 3 straturi:termoizolarea este asigurată de un strat flexibil de spongios de 3 mm între talpa de piele crestată și căptușeala interioară de piele, respectiv aceasta asigură scăderea presiunii asupra articulațiilor în timpul alergării pe teren dur.

Cizmele sunt ușor de încălțat cu ajutorul scaiului și acestea rămân sigur la locul lor.

Proiectarea vârfului cizmelor asigură un spațiu suficient mișcării libere a degetelor picioarelor și dezvoltării libere a piciorului.

Destinație: Port ocazional/casual: Le poți folosi în aer liber, dar în vreme uscată, întrucât ajută la formarea mersului corect, copilașul tău își va găsi echilibrul mai ușor decât în pantofi/cizme cu talpă rigidă.

Nu este potrivită pentru o utilizare care supune încălțămintea la eforturi fizice (de ex. mersul cu motociclete mici, excursii, fotbal, etc.)

Întrucât caracteristica încălțămintei este că am utilizat piele moale, naturală la talpă și la partea superioară (fără călire artificială) care poate se uzează mai repede la utilizare intensivă (mai ales pe asfalt, teren dur). Recomandăm purtarea a două perechi de papuci alternativ pentru a mării durata de folosire a lor precum și crearea igienei de purtare.

Nu este impermeabil! Talpa din piele pură absoarbe apa în structura sa fibroasă în urma umidității și după un timp o lasă să treacă.

Înlocuiește încălțămintea cu încălțăminte cu talpă de cauciuc pe vreme umedă, ploioasă!

În cazul în care încălțămintea s-a muiat, s-a udat, cel mai potrivit este uscarea acesteia la temperatura camerei, departe de căldură radiantă, pe grilă.

De ce cu talpă moale?

În cizmele din piele cu talpă moale Liliputi copilul tău va avea senzația că merge desculț, simte inegalitatea terenului care întărește piciorul, dezvoltă echilibrul său.

Copiii merg mult mai sigur în aceste cizme, nu la fel ca în cazul cizmelor cu talpă rigidă.

Se ridică mai ușor pe vârful picioarelor, se agață cu vârful picioarelor, învață mai ușor și mai rapid să își mențină echilibrul.

Cizmulițele pot fi încălțate ușor și aceștia rămân fixați cu ajutorul scaiului.

Însă, vei surprins de faptul că copilul tău nici nu va încerca să-i dea jos, mai mult El va cere să îi pui...

Talpa cizmelor cu talpă moale este antiderapant, un aspect deosebit de important în cazul unui copil ager.

Cizmele Liliputi® pot fi utilizate pentru o perioadă mai lungă decât cei cu talpă rigidă pentru că o mărime cuprinde două mărimi tradiționale de pantofi.

În cazul unei cizme cu talpă moale nu reprezintă o problemă nici dacă acesta este puțin mai mare.