Descrierea produsului

Ofera-le copiilor cu varsta de minim 4 ani ocazia de a isi exprima pasiunea fata de animale, jucandu-se si ingrijind pisicuta ranita din setul LEGO Friends Clinica de animale (41695).

Aceasta cladire colorata include un scanner de jucarie cu care poti verifica pacientii, o zona de ingrijire si un stalp de scarpinat.

Etajul superior se poate indeparta pentru a accesa cu usurinta parterul si casa de marcat si cabinetul de instrumente care include o trusa veterinara de jucarie.

Jucariile 4+ sunt un mod distractiv prin care adultii si copiii pot explora lumea creativa LEGO impreuna. Deschide o punga de piese si poti incepe joaca imediat, pentru ca fiecare include un personaj sau un animal adorabil si o mini- Învata sa construiesti setul LEGO Friends Clinica de animale (41695) ii lasa pe cei mici sa isi exprime dragostea de animale in timp ce isi dezvolta abilitatile de constructie.

Include 2 mini-papusi (Mia si Nandi), o pisica, o testoasa si un iepuras, plus o trusa veterinara de jucarie.2 etaje pline de distractie

Copiii isi pot aduce animalutele de jucarie la un control sau se pot juca de-a veterinarii, facand examinari cu raze X. La etaj este o zona de ingrijire si rasfatare a animalelor plus o baie si o zona de sport pentru pisici.

Cadou pentru copiii de minim 4 ani O recompensa creativa pentru micii iubitori de animaleSetul masoara peste 16 cm inaltime, 13 cm latime si este o jucarie compacta care poate fi tinuta mereu la indemana.

Constructie usoara seturile 4+ includ caramizi de baza pentru incepatori, cu care poti incepe distractia rapid.

Instructiunile ilustrate si simple indeparteaza orice bariera, chiar si pentru copiii care inca invata sa citeasca.Învata prin joaca jucariile 4+ sunt create special pentru a dezvolta abilitatile esentiale pentru anii de scoala comunicarea, concentrarea si exprimarea de sine.