Descrierea produsului

Plin de ilustratii grozave, fapte distractive si activitati absorbante, Clubul inginerilor – Robotica ghideaza cititorii prin domeniul stiintei ingineresti - robotica. Proiectul practic, conceput cu atentie pentru a introduce tipurile de abilitati cerute de inginerii din viata reala, îi ajuta pe copii sa preia elementele de baza într-un mod distractiv si practic.

Cu ajutorul Clubului inginerilor - Robotica, copiii cu vârsta peste 6 ani dezvolta abilitati esentiale pentru calatoria lor inginereasca.

Construiti masini de ridicat si alte modele robotizate si aflati totul despre principiile stiintifice din spatele creatiilor voastre cu aceasta carte stiintifica interactiva. Veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a începe ca inginer robotic. Aflati despre masinile care înoata ca un peste, bratele controlate de gândire si robotii care joaca fotbal.

Explorati stiinta din spatele robotilor si construiti-va propriile modele, inclusiv un deget în miscare, un robot care poate desena, masini care pot ridica lucruri si o masina racheta.

 

Despre autor

Rob Colson este autor si editor al unei game largi de carti pentru copii si adulti, inclusiv multe titluri de istorie naturala, matematica si stiinta.

Eric Smith – cu peste 20 de ani în domeniul ilustratiei si al designului grafic, realizeaza lucrari care ating atât termenul-limita, cât si pe cel scurt. Are experienta în dezvoltarea personajelor si story board-uri pentru film si animatie, vizualizând evenimente, idei de produse si lucrari conceptuale.

Specificatii

Vârsta: 6+ ani
Pagini carte: 64
Contine piese din carton si plastic pentru asamblat.

Marimi: 26 x 23 cm
Cutie: Cartonata