Descrierea produsului

Salveaza fiecare picatura de lapte cu ajutorul Colectorului de lapte matern - Lansinoh!

Usor, portabil si destul de mic incat sa il poti transporta in geanta, pentru o utilizare discreta. Usor de folosit si curatat, confortabil, cu un snur de gat pratic, pentru o colectare in siguranta.

O pompa de san din silicon, usor de folosit, ce colecteaza excesul de lapte matern in timpul alaptarii copilului la celalalt san. Fara BPA si BPS 100% silicon, sigur pentru spalare la masina de spalat vase.

De incredere de peste 30 de ani, fondata de o mama care a alaptat natural, gama de produse de alaptare Lansinoh, printre care Lanolina HPA, au fost recomandate atat de catre mame cat si de profesionistii in domeniu, pentru a va oferi suport pentru o alaptare sigura si eficienta.

Este ceva des intalnit ca la sanul liber sa se instaleze lactatia in timp ce la celalalt alaptati copilul sau colectati cu o pompa de san.

Noi consideram ca aceasta este o risipa.

Colectorul de lapte matern – Lansinoh este conceput astfel incat sa salveze si ultima picatura de lapte matern produsa, pentru a stoca sau hrani copilul ulterior.

Un design usor, portabil si usor de folosit inseamna ca poti sa-l iei in geanta atunci cand esti plecata de acasa. Sistemul “ fara maini”, pur si simplu se muleaza perfect pe san creand o suctiune naturala.

Colectorul de lapte matern- Lanisnoh ofera o madalitate simpla de a colecta pretiosul lapte matern pentru micutul tau.

Colectorul de lapte matern- Lanisnoh este potrivit pentru orice marime a sanului.

Cu un gat larg si o tehnica simpla de suctiune atunci cand este atasat la san.

Cu ajutorul snurului de siguranta regasit in pachet, poti purta Colectorul de lapte matern- Lansinoh, atarnat de gat.

Astfel te vei asigura ca in cazul in care colectorul va fi lovit de catre bebelusul tau, laptele colectat va ramane in siguranta.

Capacul oferit in pachet poate fi folosit pentru impiedica praful sa intre in laptele colectat sau ca baza pentru collector.

Alternativ, Colectorul de lapte matern- Laninoh poate fi prins in siguranta pe o suprafata neteda cu ajutorul bazei tip ventuza, evitand varsarea.

Recomandare: Datorita modului natural în care corpul tau elibereaza laptele matern, cantitatea de grasime din laptele disponibil pentru copil se schimba treptat, pe masura ce hranirea progreseaza. Va sugeram sa amestecati laptele matern colectat cu Colectorul de lapte matern - Lansinoh cu laptele matern prospat colectat. Acest lucru asigura ca beneficiile nutritionale maxime sunt obisnuite atunci când alimentati copilul. Daca aveti dificultati in a porni lactatia, de ce nu incercati sa folositi Pernitele pentru san 3 in 1 Therapearl pentru a stimula lactatia si a avea un flux mai rapid al laptelui matern.

Material: 100% silicon de calitate alimentara Fara: BPA sau BPS

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!