Descrierea produsului

Comoda cu 1 sertar si 2 usi Pinio Marsylia, MDF, alb

Comoda este esentiala pentru o camera organizata, iar cea din colectia Pinio Marsylia functioneaza si ca suport pentru unitatea de infasat, ce poate fi achizitionata separat. Compartimentarea inteligenta, 2 usi si un sertar, pune la dispozitia utilizatorului un spatiu de stocare generos si organizat. Atat sertarul, cat si usile au balamale cu frane si sistem auto-inchidere. Fronturile sunt din MDF, lateralele si componentele interioare sunt realizate din placi laminate. Comoda este vopsita cu lacuri ecologice pe baza de apa, sigure pentru sanatatea copiilor si a mediului inconjurator. Placa decorativa inscriptionata "La Mer" accentueaza farmecul acestei piese de mobilier multifunctionala.

Colectia Marsylia de mobilier este conceputa sa infrumuseteze camerele copiilor. Elementele colectiei sunt inspirate din peisajul Rivierei Franceze. Marsylia se remarca gratie elegantei subtile caracteristice fiecarei piese de mobilier. Placile decorative, disponibile in trei versiuni de texte in limba franceza (La plage - plaja, La Mer - mare si La Soleil - soare), accentueaza farmecul si natura vesela a colectiei. Mai mult, acestea pot fi personalizate la cerere.

Colectia Marsylia este alcatuita din piese de mobilier originale si subtile. Patuturile, dulapurile, comodele si rafturile pot fi usor combinate cu elemente suplimentare din alte colectii. Toate piesele din colectia Marsylia sunt realizate din pin natural, provenind din padurile poloneze. Ele sunt disponibile in culori traditionale si calme: alb si alb perlat. Acestea sunt concepute pentru sugari si copii prescolari. Se pot adauga elemente noi astfel incat piesele de mobilier din colectia Marsylia sa devina utile si copiilor care merg la scoala. Culorile calme si calde, precum si versatilitatea pieselor de mobilier contribuie la utilizarea acestora atat decatre fete, cat si de catre baieti.

Colectia Marsylia a fost onorata cu premiul industriei mobilei Diamond Furniture 2009. Acest premiu confirma originalitatea mobilierului Pinio Marsylia, precum si receptia sa excelenta in randul clientilor si expertilor.

Pinio creeaza mobilier unic pentru copii care se potriveste cu imaginatia lor. Un pat se transforma intr-un castel fortificat, o cutie de jucarii devine o corabie de pirati, iar un dulap se transforma in casa pentru spiritele din padure. Utilizarea mobilierul Pinio ofera o aventura fascinanta pentru fiecare copil. Produsele sunt fabricate folosind materiale sigure pentru sanatatea utilizatorilor. Mobilierul Pinio este caracterizat prin designul interesant si tehnologia de productie moderna. Piesele de mobilier sunt fabricate din lemn obtinut direct din padurile poloneze, zona cu temperaturi scazute ce garanteaza calitatea si robustetea lemnului. Acestea au un farmec unic, sunt prietenoase cu mediul si sigure pentru utilizare. O gama larga de texturi, culori si solutii garanteaza o sursa de inspiratie nesfarsita. Acesta este motivul pentru fiecare piesa de mobilier Pinio este unica.

Pinio produce mobilier de pin pentru copii inca din 1992. Calitatea produselor Pinio este recunoscuta si atestata international, numeroasele premii si mentiuni obtinute confirmand statutul special.

Toata mobila de la Pinio este testata si certificata conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate si este este finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Comoda cu 1 sertar si 2 usi Pinio Marsylia MDF alb

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra