Descrierea produsului

Loc de joaca de uz rezidential.

Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii:

1 buc Turn BARN- cu tobogan 2,9 m lungime, culoare la alegere: rosu, galben, albastru, verde,verde mar, mov

1 buc Modul MINIMARKET/MINIPICNIC

Explorati toate zonele turnului Barn, acesta avand mai multe posibilitati de urcare si este dotat cu un tobogan mare. Orientarea acestui complex de joaca din lemn se poate personaliza in functie de nevoile tale.

Avand o scara si un perete de catarare,acest turn include de asemenea si un volan pentru mai multe jocuri si posibilitati de explorare.

Proiectat in proportii robuste, cu o amprenta la sol generoasa, cu o inaltime interioara de peste 160 cm si zona de joaca pe doua nivele, acest complex pentru copii se prezinta ca fiind unul dintre cele mai mari turnurisi este plin de potential

Modulul de picnic include o masa, doua banci, un acoperis cu material impermeabil si un dulap pentru a stoca toate jucariile.

Aceasta masa de dimensiuni pentru copii este compatibila cu turnurile :Jungle Mansion, Jungle Shelter, Jungle Cottage, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Home, Jungle Casa, Jungle Club si Jungle Castle.

Informatie importanta: Materialul lemnos este un material viu, care este in contact permanent si direct cu schimbarile de temperatura, cu umezeala, respectiv cu razele solare.

Datorita contactului permanent cu conditiile meteo din exterior, pot apare unele crapaturi, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afecteaza in nici un fel durata de viata a produselor.

Suprafata:279 cm x 390 cm Inaltime:322 cm

Materialul acoperisului: lemn Materia prima material lemnos brad impregnat

Se recomanda pavarea zonei de siguranta, model recomandat: covor cauciuc de 4 cm grosime.

Varsta recomandata: copii cu varsta intre 3-14 ani

 

Produsul se realizeaza la comanda in termen de 2 saptamani.