Produse
0

Descrierea produsului

 Consola Nintendo 2DS Pink And White este noua consola portabila lansata de cei de la Nintendo in data de 11/30/2012


Consola Nintendo 2DS vrea sa fie o alternativa mai ieftina a lui 3DS, beneficiind de acelasi hardware, cu exceptia ecranului 3D. Si s-a renuntat la design-ul compact cu balama, preferandu-se o consola dintr-o bucata.
 

 

Consola 3DS si acum si 2DS au urmatoarele specificatii: un procesor dual core cu arhitectura ARM11, GPU Digital Media Professionals PICA200, 128 MB FCRAM, 6 MB VRAM, si 2 GB memorie interna (din care 1.5 GB disponibili pentru utilizator). Conectivitatea include Wi-Fi si un slot SD. 

Nintendo 2DS pastreaza cele doua camere de 0.3 MP ale modelului superior, poate face poze 3D, insa nu le poate reda. Totusi noua consola 2DS este compatibila cu toate jocurile de la 3DS si Ds.
 


New Super Mario Bros 2 Nintendo 3Ds este un joc de tip aventura pentru copii lansat de Nintendo in data de 8/17/2012, disponibil exclusiv pentru Nintendo 3DS.

Nintendo a anuntat un nou joc din celebra serie Mario dedicat de data aceasta consolei Nintendo 3DS. Acesta se numeste New Super Mario Bros 2 si este continuarea titlului omonim de pe originalul DS. Jocul va pastra elementele care au facut din original un hit atât de mare, oferind însa si elemente noi precum clasicul „Tanooki Suit”.
 


 

Consola Nintendo 2Ds White And Red Cu New Super Mario Bros 2

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro

Plata in rate fara dobanda prin