Produse
0

Descrierea produsului

Consola Nintendo 3Ds XL Black este noua consola portabila lansata de cei de la Nintendo in data de 7/28/2012

Nintendo 3DS XL - Consola 3D care nu necesita ochelari speciali!

Va prezentam Nintendo 3DS XL, prima consola care va ofera un gameplay incredibil datorita graficii 3D care NU are nevoie de ochlari speciali.
Nintendo 3DS XL este o inovatie absoluta in domeniul divertismentului mobil, deschizand noi orizonturi in ceea ce priveste posibilitatile de gameplay. Trebuie neaaparat sa o vedeti pentru a va convinge!

Ecranul stereoscopic va acorda obiectelor din joc notiunea de spatiu si adancime, notiune care se va prelungi pana in spatele ecranului. Va deveni mai usor sa observi pozitia caracterelor si a obstacolelor in joc, astfel jocul va deveni cu mult mai intuitiv.
Un slider 3D este incoporat astfel ca vei putea imediat ajusta intensivitatea efectului 3D astfel incat sa corespunda dorintelor tale. Acesta poate fi oprit complet, absolut orice joc 3DS poate fi rulat si in 2D.

 

 
Senzor de miscare si senzor giroscopic
Controlul jocurilor portabile atinge un nou nivel datorita acestor dotari uimitoare, care asigura o mecanica de joc unica.
Senzorii de miscare si giroscopici integrati receptioneaza miscarea si inclinarea consolei, astfel incat le transfera instantaneu jocurilor compatibile.
Cei 2 senzori incorporati, alaturi de butoanele clasice, control pad, ecranul tactil si microfonul incorporat iti dau controlul total asupra jocurilor favorite, facand expeienta de gaming sa fie una extraordinara!

Display
Consola Nintendo 3DS XL este echipata cu doua ecrane pe care grafica jocurilor portabile arata excelent.
Ecranul widescreen din partea superioara dispune de o rezolutie de 800 x 240 pixeli, 400 de pixeli fiind alocati pentru fuecare ochi pentru a creea efectul 3D.
Ecranul din partea inferioara este unul de tip LCD tactil si dispune de o rezolutie de 320 x 240 pixeli fiind capabil sa afiseze 16.77 milioane de culori. Consola poate reda si videoclipuri 3D compatibile.

Ajustare efect 3D
Nintendo 3DS XL este echipata cu un buton tip slider care permite ajustarea imediata, chiar si in timpul jocului, a efectului 3D in functie de preferintele tale!
De asemenea exista posibilitatea ca efectul 3D sa fie oprit complet, toate jocurile Nintendo compatibile 3D putand fi jucate si in 2D fara a se pierde din calitatea gameplay-ului.

Compatibilitate
Aproape toate jocurile existente pentru consolele Nintendo DS si Nintendo DSI pot fi jucate pe noua consola Nintendo 3DS XL.
Cu aceasta facilitate jocurile dumneavoastra mai vechi vor arata si se vor putea juca la fel de bine. Lista cu jocurile 3D disponibile, o puteti gasi pe site-ul Nintendo
.
Caracteristici:
Display:LCD 3D Widescreen (rezolutie 800x240 sau 400x240 per ochi)
LCD Touchscreen (rezolutie 320x240)
Procesor:Pica200
Retea:Wi-Fi 2.4 GHz
Slot memorie (tip):SD
Rezolutie (pixeli):800 x 240
Audio:Difuzoare stereo dispuse la stanga si la dreapta ecranului superior. Jack pentru casti stereo.
Conectivitate:Wi-fi
Platforma:Nintendo DS
Baterie:Aproximativ 3.5 - 6.5 ore pentru jocuri 3DS si 6-10 ore pentru jocuri DS
Caracteristici speciale:
Control parental: Permite restrictionarea accesului la functiile 3D, la anumite jocuri in functie de criteriul de varsta minima recomandata a acelor jocuri, si la Web Browser.
Functie multi-task: chiar si in timpul jocului, utilizatorul are acces la Home Menu, Web Browser, notificari si altele.
Retro-compatibilitate: Nintendo 3DS este compatibila cu jocuri si software pentru Nintendo DS si Nintendo DSi.
Software pre-instalat: Nintendo 3DS Camera, Nintendo 3DS Sound, Mii Studio, Street Pass Mii Plaza, AR Games, Activity Log
Dimensiuni (mm):155.9 x 22 x 92.9 Greutate:340.1 g
Alimentare:Adaptor AC si baterie litiu-ion
Altele:Lungime stilou: 96 mm
Diagonala display (inch):4.88


 

Plata in rate fara dobanda prin