Descrierea produsului

Cordonul HeroHolder va salveaza atunci cand bebe plange pentru ca si-a pierdut suzeta. Atasati-l la hainutele lui sau la o paturica si veti fi sigur ca  nu veti mai pierde suzeta preferata. Cand se murdareste, spalati-l fara griji la masina de spalat. Culorile simpatice il fac un obiect de studiu pentru bebe care va deveni brusc interesat de acest accesoriu nou, ce poate fi si asortat cu tinuta lui.

Materialul textil din compozitia cordonului este delicat pentru pielea sensibila a bebelusului si nu contine parti metalice care pot rugini.

Poate fi spalat la 40°C.

HeroHolder este realizat din material plastic POM de cea mai buna calitate si silicon medical si nu contine chimicale sau substante toxice precum BPA, BPF, BPS, PVC, plumb, ftalati sau nitrozamine . Toate produsele Herobility sunt testate si repecta toate standardele europene de siguranta in vigoare: EN 14350, EU 10/2011, US FDA CFR 21 177.1520, GB 4806.7-2016 si CA SOR/2011-17.

Herobility este o companie suedeza ce s-a nascut din dorinta unor parinti de a le oferi copiilor lor cele mai sigure si mai placute produse din lume. Misiunea lor este de a oferi produse inovatoare pentru copii, care sa le faca viata mai usoara parintilor lor.

In plus, Herobility lupta pentru dreptul tuturor copiilor de a avea o copilarie sigura, fericita si lipsita de griji, donand echivalentul a 5 coroane suedeze din valoarea fiecarui biberon HeroBottle vandut, fundatiei World Childhood Foundation, fondata in anul 1999 de catre Majestatea sa Regina Silvia a Suediei.