Descrierea produsului

Cort de joaca Phoenix Nobodinoz Stella 149x100cm albastru

Decoratiunile pentru camera pot insufleti un spatiu si il pot personaliza in functie de dorintele fiecaruia. Disponibile intr-o multitudine de forme, materiale, texturi si culori, calitatea decoratiunilor reprezinta un factor important in alegerea acestora. De asemenea, unele accesorii decorative poti fi si functionale acoperind anumite nevoi specifice ale utilizatorilor. 

Cortul de joaca este ideal pentru a crea o amenajare desprinsa din povesti. In plus, cel mic va fi extrem de incantat ca isi poate crea propriul univers si se poate juca in cort. Disponibil in mai multe culori si imprimeuri pentru a se potrivi fiecarei povesti.

Nobodinoz este un brand francez si spaniol pentru bebelusi, copii si adulti, fondat de Murielle si Roman Bressan in 2012. Produsele Nobodinoz se remarca prin design original si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Materialele sunt create in Barcelona exclusiv pentru Nobodinoz, procesele fiind unele ecologice si sustenabile.

Da frau liber imaginatiei copilului tau! Cortul de la Nobodinoz are o baza patrata si o structura realizata din 4 stinghii din lemn solid de pin. Designul sau e perfect pentru a crea un spatiu confortabil, in care te poti relaxa si citi sau chiar poti dormi!

> Usor de asamblat.

> Dimensiune baza: 100x100 cm.

> Dimensiune cort: deschis: 149x100 cm; inchis: 170 cm.

> Disponibile in mai multe variante de culoare.

> Bumbac Organic originar din SUA si certificat GOTS - Clasa I OEKO-TEX - Sigur pentru piele bebelusului - Sigur pentru planeta.

 

Cort de joaca Phoenix Nobodinoz Stella albastru

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra