Descrierea produsului

Moi, confortabile si de dimensiuni mai reduse decat patuturile pentru bebelusi, cosurile sunt cele mai potrivite ca loc de dormit pentru nou-nascuti. Le ofera suficient spatiu pentru a se intinde si respira in voie, dar nu destul pentru a se simti singuri si neprotejati.
 
In primele luni de viata ale copilului, cosuletul este un accesoriu esential pentru confortul lui si libertatea ta de miscare.
 
La ce anume este util:
 
- daca se intampla sa culci bebelusul in aceeasi camera cu tine si totusi vrei sa aiba un spatiu propriu, sa fie protejat.
 
- daca vrei sa mergi in alta camera. Este extrem de util sa muti un cosulet dintr-o camera in alta fara a-l trezi pe bebe.
 
- atunci cand calatoresti. Bebelusilor nu le place sa le schimbi mediul. Faptul ca ai cu tine cosuletul cu care s-a obisnuit il ajuta sa doarma oriunde ar fi.
 
- atunci cand incerci sa-l adormi leganandu-l. Sunt multi bebelusi care se trezesc atunci cand simt ca nu mai sunt tinuti in brate. Il adormi direct in cosulet.
 
Fiind un model realizat din materiale naturale asigura o circulare buna a aerului in interior, care creeaza cele mai bune conditii pentru un somn odihnitor.
 
Salteaua se numara printre accesoriile pe care cosuletul nostru de bebe o are inclusa. 
 
Baldachinul protejeaza impotriva vantului, soarelui puternic creand un mediu sigur in care cel mic poate dormi linistit. 
 
Cosuletul vine fixat pe un stand confectionat din lemn masiv si vine cu roti incluse. 
 
Cosuletul este insotit de diverse elemente de lenjerie precum: cearsaf, husa de pilota si perna, baldachin, margini textile de protectie, realizate din materiale naturale (bumbac), atestate hipoalergenic.
 
Cosuletul vine complet accesorizat, cu:
 
husa de perna si pilota realizate din 100% bumbac cu o tesatura de fire densa, facand materialul mai durabil si mai sigur pentru a fi supus unor spalari repetate, calcare fara teama. Umplutura este fixata in huse printr-un sistem sigur. Această formă de fixare garantează utilizarea în condiții de siguranță în timpul somnului și jocului, fără să vă faceți griji cu privire la ieșirea umpluturi din husa.
Dimensiunea baldachinului vă permite să acoperiți complet coșul cu o circumferință de 260 cm. Baldachinul este realizat din tul alb, datorită căruia este aerisit și permite trecerea luminii. Are mai multe funcții printre care: estetic, decorativ și practic. Finisajul frumos al coșului oferă camerei o atmosferă unică, fermecătoare. Una dintre  valorile practice ale baldachinului este posibilitatea folosirii acestuia ca plasă de insecte. Cu un baldachin care acoperă in intregime coșul și o protecție suplimentara în partea superioară a baldachinului, insectele nu sunt capabile să intre și să-ti tachineze copilul. Întregul baldachin este încununat cu un ornament frumos care se referă la colecție, sub forma unei benzi decorative si fundite atasate. Într-o situație în care ne împărtim dormitorul cu comoara noastră, un astfel de baldachin îi va permite micuțului spațiu propriu și puțină intimitate pentru părinți. 
Protectia textila a cosului asigură un somn sigur și odihnitor pentru copil. Materialul este plăcut la atingere, nu irită pielea bebelușului, 100% bumbac cu parametri de utilizare sporiti. Umplutura este izolantă hipoalergenică Baby Soft. Grosimea selectată corespunzător face ca copilul să se simta confortabil si in siguranta. 
Husa saltelei este confecționata din frotir certificat, matlasat pe o parte, care nu irită pielea delicată a bebelușului. În saltea, la fel ca în toate elementele de umplutura pentru lenjeria de pat, există o umplutură hipoalergenică Baby Soft. Umplutura BabySoft este suficient de elastică și ferma pentru a asigura confort, funcționalitate completă și a menține o înălțimea sigură între saltea și partea superioară a coșului. Dacă dimensiunile permit, salteaua poate fi folosită și într-un landou. Stratul exterior al umpluturii este 100% țesătură de bumbac.
În interiorul pernei se află o umplutură Baby Soft, care va răspunde așteptărilor celor mai pretențioși utilizatori - copiii. Baby Soft are grosimea, elasticitatea și moliciunea potrivită, asigurându-vă că copilul dvs. nu va răci iarna și nu se va supraîncălzi vara; Astfel il poti folosi pe tot parcursul anului.
Coșul de răchită Sheep este realizat manual din răchită atent selectionata și vopsita cu lacuri colorate atestate, non-toxice. 
Cadrul pe roți medii este confecționat din lemn masiv atent selectat, șlefuit și vopsit cu lacuri colorate si omologate.
Produsul este format din următoarele materii prime: 100% bumbac + umplutura BabySoft - 100% fibra siliconica + Coș - răchită + cadru - lemn masiv
Coș cu echipament Airy, contine: coș de răchită, cadru, saltea, suport pentru baldachin, baldachin, protectie textila (cu rochita), pilota și pernă, husa de pilota și pernă cu broderie
 
Dimensiuni:
 
Pilota su husa: 75 × 75 cm
 
Perna si husa: 35 × 40 cm
 
Baldachinul: 320 × 140, 260 × 46 (+23) cm
 
Saltea: 69 × 38 cm
 
95x55x35 cm 
 
60x40x55 cm
 
Respecta cele mai stricte standarde de calitate si siguranta.
 
Toate tesaturile folosite sunt, desigur, certificate conform OEKO TEX Standard 100.

Cos bebe cu suport pe roti, saltea, lenjerie si baldachin Airy beige

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra