Descrierea produsului

In primele luni de viata ale copilului, cosuletul este un accesoriu esential pentru confortul lui si libertatea ta de miscare.

- daca se intampla sa culci bebelusul in aceeasi camera cu tine si totusi vrei sa aiba un spatiu propriu, sa fie protejat.

- atunci cand calatoresti. Bebelusilor nu le place sa le schimbi mediul. Faptul ca ai cu tine cosuletul cu care s-a obisnuit il ajuta sa doarma oriunde ar fi.

Fiind un model realizat din materiale naturale asigura o circulare buna a aerului in interior, care creeaza cele mai bune conditii pentru un somn odihnitor.

Baldachinul protejeaza impotriva vantului, soarelui puternic creand un mediu sigur in care cel mic poate dormi linistit. Foarte usor se poate si detasa.

Cosuletul este insotit de diverse elemente de lenjerie precum: husa de pilota si perna, baldachin, margini textile de protectie, realizate din materiale naturale (bumbac), atestate hipoalergenic.

Cosuletul vine complet accesorizat, cu:

  • Coș cu echipament Sheep, contine: coș de răchită, cadru, saltea, suport pentru baldachin, baldachin, protectie textila (cu rochita), pilota și pernă, husa de pilota și pernă cu broderie

    Pilota su husa: 75 × 75 cm

    Baldachinul: 320 × 140, 260 × 46 (+23) cm

    Cos: 95x55x35 cm 

    Respecta cele mai stricte standarde de calitate si siguranta.

    <p style="box-sizing: inherit; margin-top: 0px; margin-bottom: 15px; line-height: inherit; color: rgb(45, 45, 45); font-family: " open="" sans",="" "open="" sans-serif;="" font-size:="" 14px;"=""> Toate tesaturile folosite sunt, desigur, certificate conform OEKO TEX Standard 100.

Cos bebe cu suport pe roti, saltea, lenjerie si baldachin Sweet Dreams Grey

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra